Cu câți ani este mai mare Dana Nălbaru față de Dragoș Bucur. Câți ani îi despart, de fapt, pe cei doi

Ultima actualizare:

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur se încadrează în topul celor mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc autohton. Sunt persoane publice, dar de ani de zile au ales să-și trăiască viața la țară, într-un loc retras, apropiindu-se mai mult de Divinitate. Totuși, se înțeleg bine și au o familie minunată, dar mulți fani s-au întrebat ce diferență de ani îi desparte pe cei doi. Mulți au crezut că este vorba despre un număr mare. 

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur / foto: Arhiva Click!
Dana Nălbaru și Dragoș Bucur / foto: Arhiva Click!

Juratul „Românii au talent” și fosta interpretă a trupei HiQ au o poveste specială de viață. S-au întâlnit când nu se așteptau și s-au îndrăgostit din prima clipă. Ani mai târziu, au pus bazele unei familii solide. Vârsta a fost doar un număr pentru ei, nu un element definitoriu al relației lor care durează de aproape două decenii.

Ce vârste au cei doi artiști

Cu toate că mulți au crezut că diferența de vârstă dintre cei doi este una colosală, adevărul este altul. Dana Nălbaru este doar cu 1 an mai mare decât soțul ei. Ea s-a născut pe data 23 octombrie 1976 (vârsta 47 de ani), iar el 13 iunie 1977 (vârsta 46 de ani).

Dana Nălbaru, despre pocăință

Solista a luat decizia de a se apropia și mai mult de Dumnezeu, astfel că s-a pocăit în urmă cu 13 ani. Nu puțini au fost cei care au criticat-o pentru această alegere, însă fosta membră a trupei HiQ nu a băgat în seamă gurile rele. În podcastul „Fain&Simplu”, moderat de Mihai Morar, Dana Nălbaru a ales să vorbească deschis pe marginea acestui subiect.

„Eu nu sunt făcută pentru a fi persoană publică. Am venit la tine la podcast și nu mă mai duc la nimeni, promit. La 33 de ani m-am botezat. Sunt pocăită și îmi doresc să mă pocăiesc și mai mult. Astfel că în fiecare zi a vieții mele să îl fac pe Iisus mândru de mine și să tind spre Dumnezeu în fiecare zi a vieții mele“, a dezvăluit Dana Nălbaru în cadrul podcastului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net