Cum se pregătește fiul Danei Nălbaru și al lui Dragoș Bucur pentru BAC, dacă nu se duce la școală: „Nu are nevoie”

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur se mândresc cu darul cel mai de preț: copiii. Îndrăgitul cuplu îi crește așa cum știe mai bine, și au adoptat un sistem homechooling pentru ca cei mici să poată învăța. Kadri, mezinul familiei, se pregătește deja la Bacalaureat la vârsta de 7 ani. 

Familia Danei Nălbaru / foto: Social media
Familia Danei Nălbaru / foto: Social media

În urmă cu ceva timp, fosta solistă a trupei Hi-Q și-a deschis sufletul în timpul podcastului lui Mihai Morar și a făcut o serie de dezvăluiri atât despre viața sa, cât și a familiei sale. Cum a reușit fiul ei la vârsta de doar 7 ani să dea dovadă de o inteligență sclipitoare. 

Fiul Danei Nălbaru se pregătește de Bacalaureat 

Artista a vorbit despre faptul că atât ea, cât și soțul ei, au considerat de cuviință ca cei mici să învețe de acasă. Dana Nălbaru a vorbit despre cei trei copii: Sofia, Roxana, și mezinul Kadri. 

Despre cel din urmă a mărturisit că până în prezent are sute de cărți citite și se pregătește deja de „examenul vieții”. 

„Sofia are aproape 6 ani de când învață acasă și Roxana, 2 ani. Kadri nu a fost niciodată la școală. El nu are nevoie. Nici nu știu unde să-l duc, de fapt. El acum învață pentru examenul de bacalaureat, un test care îți asigură intrarea la anumite facultăți. Eu cunosc un băiat în vârstă de 14 ani care a fost admis la Stanford, Harvard, dar nu ăsta e scopul. O facem mai mult de fun, că îi place foarte mult. Are sute de cărți citite. Pentru noi e ceva normal.

E un copil vesel, care se joacă, însă mintea lui asimilează foarte repede. Înțelege niște lucruri de o finețe extraordinară. Mă blochează cu întrebările care țin de știință sau matematică. E haios să ai așa un copil. Se distrează foarte bine. Nu trebuie să îi repeți de două ori. Avea 5 ani când a început studieze chimie. Își alege singur cărțile, iar eu de multe ori nici nu știu ce citește”, a declarat Dana Nălbaru, în cadrul podcastului lui Mihai Morar.

Andreea Ionescu, fondatorul comunității Părinții cer schimbare, a vorbit despre dorința cât mai multor familii de a-și creștii și educa proprii copii acasă:

„Cu siguranță foarte multe familii din România aleg să facă homeschooling, mai ales începând cu perioada pandemiei. Sunt așa-zisele școli umbrelă, cele mai multe sunt în America, prețurile variază în funcție de sute de dolari, până la mai mult, în funcție de ce oferă, unii oferă cu curriculum foarte clară după care părinții merg, manuale, alții mai puțin.”, arată Pro TV

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net