Povestea dureroasă a fetiței de etnie rromă pe care a adoptat-o Dana Nălbaru. Se afla pe o listă cu copii pe care nimeni nu-i voia

Povestea dureroasă a fetiței de etnie rromă pe care a adoptat-o Dana Nălbaru! Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au o familie foarte frumoasă și împlinită. Au o căsnicie de 17 ani, în care și-au fost alături și la bine și rău, iar împreună cresc 3 copii frumoși. Printre ei și micuța Roxana India, fetița adoptată a familiei.

Povestea dureroasă a fetiței de etnie rromă pe care a adoptat-o Dana Nălbaru
Povestea dureroasă a fetiței de etnie rromă pe care a adoptat-o Dana Nălbaru

Povestea dureroasă a fetiței de etnie rromă pe care a adoptat-o Dana Nălbaru

Copiii cuplului sunt Sofia, în vârstă de 16 ani, Kadri, 7 ani, și Roxana India, o fetiță care în urmă cu 5 ani a fost adoptată, asta după ce ani buni a s-a aflat pe lista copiilor dificl de adoptat. Iată totuși, că soarta i-a surâs celei mici care a ajuns în familia Danei Nălbaru. Cei doi soți și-au dorit să facă un bine cuiva pe această lume, așa că au vrut să salveze o viață.

A fost o dorinţă veche, dinainte de a-l avea pe Kadri (n.r. băiețelul lor). Ne-am dorit să facem un real bine. Am simţit nevoia să salvez viaţa cuiva, oricât de lipsit de modestie sună lucrul ăsta Am accesat lista copiilor greu adoptabili, lista copiilor pe care nu-i vrea nimeni. Am văzut-o şi în patru luni ne-am cunoscut. La câteva săptămâni după ce ne-am văzut a venit la noi şi a rămas”, a povestit vedeta, în podcastul „Fain&Simplu”, moderat de Mihai Morar.

În ciuda faptului că procesul se presupunea a fost greu, iată că în doar câteva luni, cea mică a ajuns să facă parte din această familie frumoasă.

Dana Nălbaru , familie

„Dinainte de a-l naște pe Kadri, eu mă gândeam că ar fi extraordinar ca Sophie să mai aibă un frate sau o soră și eu am tot încercat să mai rămân însărcinată și nu s-a întâmplat. Așa că m-am gândit că aș putea să adopt un copil. După ce am rămas însărcinată cu Kadri, ideea mi-a rămas în minte și după ce l-am născut pe Kadri, am adoptat.

Noi am văzut-o pe Roxana într-o fotografie și am zis că ea este. (…) Înțeleg că birocrația distruge entuziasmul. La noi nu a fost însă așa. Noi din momentul în care am început procedura, actele și până când s-a terminat și ne-am întâlnit cu Roxana a durat patru luni. La noi a fost ușor. Asta a fost experiența noastră. Toată lumea a cooperat, totul a fost ca la carte. Nu am sărit nici un pas, am trecut prin toate procesele prin care trebuia să trecem”, a mai spus soția actorului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net