Drama Danei Săvuică: «Când eram mică, eram respinsă de ceilalți copii»

9 martie 2022 11:11   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dana Săvuică este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România, iar recent, aceasta a vorbit despre copilărie, relația cu familia, dar și povestea de dragoste pe care o trăiește de câțiva ani.

Într-un interviu acordat ego.ro, Dana Săvuică a vorbit deschis despre drumul spre celebritate, relațiile de iubire, dar și legătura cu familia sa. Dana Săvuică a dorit ca lumea să o descopere diferit ca până acum. De asemenea, aceasta a ținut să precizeze că mereu a fost sinceră și deschisă publicului, pentru că și-a dorit să fie cunoscută așa cum este ea, cu bune și rele.

Plină de emoții, Dana Săvuică a povestit despre copilărie, perioada în care a schimbat câteva școli și a descoperit multe culturi.

''Prin prisma meseriei tatălui meu, cea de diplomat, de la doi ani am plecat în Indonezia. Apoi am trăit în Sri Lanka, aceasta fiind a doua mea casă. Acum merg din nou acolo. A fost un șoc pe atunci, am plecat dintr-o țară comunistă și am ajuns într-o țară semi-capitalistă. Eu de la iarnă am ajuns la vară, totul era schimbat. A avut loc și o schimbare în percepția oamenilor. Intrasem într-o lume în care toți copiii vorbeau în toate limbile posibile și imposibile. Am fost nevoită să învăț repede limba engleză și să mă integrez într-un mediu greu. A fost dificil, dar nu aș schimba nimic'', a declarat aceasta.

Dana Săvuică s-a simțit respinsă de copii

Dana Săvuică a declarat că din cauza timidității și a faptului că provenea dintr-o familie de diplomați, ea s-a simțit marginalizată de ceilalți copii. De asemenea, aceasta a povestit și despre cât de mult a fost afectată de respingere.

''A fost vorba și de timiditatea mea, dar și de faptul că am fost scoasă dintr-o țară și introdusă în alta în care copiii din jurul meu proveneau din toate părțile lumii. Nu eram obișnuită să mă deschid și să fiu naturală. Provin dintr-o familie de diplomați, unde se pune accentul pe etichetă și pe bunele maniere.

Am fost afectată în perioada respectivă, dar am o relație apropiată cu părinții mei. Am intrat în colectiv după ce mama s-a împrietenit cu mamele unor fete. Aveau prejudecăți cu privire la români. Le-am arătat că suntem culți, educați, deschiși și frumoși'' povestea aceasta.

Femeia de afaceri s-a destăinuit și cu privire la experiența divorțului, dar a vorbit și despre povestea actuală de iubire.

''Nu a fost deloc dureros. Am stabilit de comun acord cu fostul soț să fim discreți. Presa a fost blândă cu mine.

În momentul de față am un bărbat care mă așteaptă acasă. Este alături de mine de câțiva ani buni'', a adăugat ea.

Dana Săvuică este o femeie de afaceri din România, fost fotomodel și realizatoare de emisiuni, dar și prima româncă care a pozat în ediția locală a revistei pentru bărbați, Playboy.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Mai multe