Daniel Onoriu s-a trezit din comă! "Este un pacient conștient. Mare este Dumnezeu"

26 ianuarie 2022 14:11   Vedete românești
Ultima actualizare:

Daniel Onoriu s-a trezit din comă, este anunțul postat de mătușa pilotului pe pagina de Facebook. 

Pilotul Daniel Onoriu s-a trezit din comă, a anunțat fericită Rebeca Onoriu, mătușa pilotului internat la începutul lui decembrie la Spitalul Floreasca din București.

"MARE ESTE DUMNEZEU! Daniel Onoriu s-a trezit!!!! Multumim lui Dumnezeu”, este mesajul femeii care anunță minunea. 

Rebeca Onoriu: "Nu ne așteptam ca astâzi să se trezească"

Rebeca Onoriu a declarat pentru Click! că familia a fost anunţat miercuri de dimineaţă că Daniel începe să se mişte şi nu mai este sedat, dar că nu se aşteptau să se trezească aşa repede. Ea a mai spus că speră că miercuri va reuşi să intre să îl vadă şi a mulţumit medicilor care l-au salvat. 

“Noi am primit raportul de dimineață și medicii ne-au spus că nu mai e sedat și că începe să miște, doar că nu ne așteptam ca astâzi să se trezească. Când m-am trezit, îmi bubuia telefonul de mesaje și apeluri de la toată familia că s-a trezit Daniel! Acum voi merge și eu acolo. Nu știu dacă o să intru la el, sper că da! Daniel este un pacient conștient, s-a trezit după 55 de zile de comă, mare este Dumnezeu! Mulțumim Domnului, medicilor, domului doctor Streinu Cercel și tuturor celor care ne-au ajutat și ne-au sprijinit în rugăciune și cu donarea de sânge”, a declarat, pentru Click!, Rebeca Onoriu.

Daniel Onoriu, în comă după o operaţie de micşorare a stomacului

Daniel Onoriu a suferit pe 24 noiembrie o operație de micșorare a stomacului la o clinică particulară din Turcia. Revenit în țară, lui Daniel Onoriu i s-a făcut rău și fost internat de urgență la Spitalul Floreasca cu hemoragie internă masivă.

Pe 24 noiembrie, a făcut o intervenție de micșorare de stomac. A ajuns acasă și a căzut din picioare, a văsat sânge. A căzut peste soția lui, cardin fericire a avut putere să-l ridice. A pierdut doi litri de sânge”, a declarat Rebeca Onoriu, mătușa lui Daniel Onoriu și fiica cea mică a lui Gabi Luncă, pentru click.ro.

Daniel Onoriu ar fi fost, după informațiile oferite de familia pilotului, victima unui malpraxis la clinica din Turcia.

Familia a făcut apel pentru donatori de sânge de două ori

Onoriu a avut nevoie de sânge în ultimele zile, iar familia a făcut un apel disperat către toți cei care ar fi putut să-l ajute. De două ori au cerut ajutor. Prima oară s-a întâmplat chiar în perioada în care Onoriu a fost internat la Floreasca. Apoi, familia a făcut un apel cu câteva zile în urmă. 

Iată că rugăciunile rudelor, prietenilor și cunoscuților au fost ascultate, iar pilotul a dechis,azi, ochii, după o perioadă lungă în care a stat în comă indusă. 

Mai multe