Daniela Crudu, sexy mama la botezul fiului ei! Mitoșeru: „Sora mea e împlinită! Are băiat și fată!”

8 iulie 2024 11:25   Vedete românești

Daniela Crudu (35 de ani) a avut și ea, sâmbătă 6 iulie, emoții mari. Fosta asistentă tv, care a devenit mămică pentru a doua oară în luna mai, și-a creștinat cu fast băiețelul, pe Dominic Gabriel. 

Daniela Crudu (35 de ani) e sexy mama! Nu s-a dezmințit nici la botez. Fosta asistentă tv a îmbrăcat la creștinarea băiețelului ei, Dominic Gabriel, o rochie bleu, foarte scurtă și foarte decoltată.

Daniela a pășit în biserică de mână cu tatăl copiilor ei, omul de afaceri machedon Dani, îmbrăcat tot în alb, cu o cămașă cu buline negre și pantaloni simpli.

După slujba de la biserică, fosta asistentă de televiziune și-a invitat rudele și prietenii apropiați la o petrecere de pomină, găzduită de o sală de evenimente de pe malul lacului Cernica, unde s-au distrat în voie până după miezul nopții.

Mihai Mitoșeru a fost maestru de ceremonii la party și i-a făcut și o urare Danielei

 „Sora mea e împlinită! Are băiat și fată! Mă bucur să fiu cu voi la frumosul eveniment! Să vă trăiască!”, a fost mesajul lui Mihai Mitoșeru pentru fosta colegă de nebunii Daniela Crudu. 

Vedeta a pregătit pentru invitații ei, un candy-bar impresionant, colorat în albastru, la fel ca și decorul localului, dar și multe alte surprize. Vedeta mai are o fetiță, căreia i-a pus numele Daiana Maria (1 an și jumătate).

Sora Danielei Crudu, Ana-Maria, a fost și ea prezentă la botezul de pe malul lacului Cernica, împreună cu soțul ei, Adrian Neagu, și băiețelul lor. 

Surorile Crudu, modele de succes pe OnlyFans

Daniela și Ana Maria Crudu și-au deschis, în urmă cu câțiva ani, cont pe OnlyFans pentru a-și mări substanțial veniturile. Ca un făcut, în același timp cât pozau pentru cunoscuta platformă pentru adulți, amândouă au rămas însărcinate.

Contactată de Click!, Ana Maria Crudu a mărturisit că soțul ei, Adrian Neagu, era cel care îi făcea fotografiile de pe patformă.

M-am gândit că o să îmi pară rău la bătrânețe că nu am făcut asta! M-am gândit «de ce nu?» Soțul meu este pasionat de fotografie și de mine. Îmi face chiar soțul pozele! Îi place să îmi facă poze!”,a declarat Ana Crudu, în exclusivitate pentru Click!

Mai multe