Daniela Crudu, complet transformată după ce a născut! Ipostaza în care nimeni n-o vedea acum câțiva ani

Daniela Crudu (34 de ani) are o viață total schimbată de când a ales să se așeze la casa ei și să își întemeieze o familie alături de un tânăr misterios. Bruneta a renunțat la viața agitată pe care o avea în urmă cu câțiva ani, pentru una liniștită și echilibrată.

S-au dus perioadele în care Daniela Crudu era subiect de scandal pe prima pagină a ziarelor tabloide. Acum fosta asistentă păcătoasă a lui Dan Capatos de la Antena Stars este o mămică devotată cu acte în regulă.

În una dintre cele mai recente postări ale brunetei de pe contul de Instagram, Cruduța apare cu fiica sa, Daiana Maria (6 luni) în brațe, în timp ce se plimbă pe o terasă și se relaxează. Ba mai mult, pentru că diva noastră are o relație specială cu fanii săi aceasta le-a spus acestora că este la Sibiu la mormântul lui Arsenie Boca. Asta înseamnă că bruneta a ales calea credinței și a liniștei sufletești.

Cochete și frumoase

Pentru că mereu a fost atentă la felul în care arată, Daniela Crudu și-a păstrat acest obicei și după ce a devenit mămică, deoarece din imaginile postate de simpatica Cruduța putem observa foarte ușor că atât ea cât și fiica sa poartă același tip de ținută….mai exact o ținută sport ce are aceeași culoare: una de culoare roz iar în cealaltă de culoare alba.

Botez elegant

La finalul acestei veri, mai exact a lunii august, Daniela Crudu și iubitul său misterios au ales să o creștineze pe micuța Daiana Maria iar în acele momente vedeta declara public că are mari emoții pentru momentul când micuța lor o să fie creștinată.

„Mi-e o milă de ea de nu mai pot. A fost emoţionant pentru mine, mi-era frică atunci când o s-o bage în apă, dar a fost bine, preotul s-a descurcat de minune. Această biserică am ales-o pentru că este aproape de casă şi mi-a plăcut cum arată, îmi place numele, Izvorul tămăduirii, e plină de verdeaţă, e specială. Numele fetiţei, Daiana, l-am ales pentru că pe iubitul meu îl cheamă Daniel, pe mine Daniela şi am zis să fie tot cu D”, a declarat Daniela Crudu, imediat după slujba de creștinare, la România TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net