Sora Danielei Crudu este și ea însărcinată! Ana Maria așteaptă primul ei copil: „Mă gândeam că o să-mi pară rău la bătrânețe”

Bucurie mare! În familia Crudu mai vine un bebeluș! Chiar la botezul fetiței Danielei Crudu, Nelu, tatăl vedetei, a dat veste cea mare: și Ana Maria este însărcinată și urmează să nască în septembrie.

În urmă cu o săptămână, Daniela Crudu, fosta asistentă de la Antena 1, și-a creștinat fetița în București. La botez au venit mama și tatăl vedetei, însă a lipsit sora acesteia, Ana Maria Crudu.

Toată lumea s-a întrebat cum de nu a ajuns Ana la petrecere, mai ales că cele două se înțeleg de minune, iar Daniela a și locuit o perioadă cu sora și cumnatul ei în Suedia.

Misterul a fost elucidat chiar de tatăl surorilor Crudu, domnul Nelu, care a dezvăluit că și Ana Maria este însărcinată și va naște în luna septembrie un băiețel.

Nelu Crudu: „L-am văzut în aparate!”

Și Ana Maria să fie într-un ceas bun, e și ea însărcinată acum. Trebuie să nască în septembrie. După câte știu, un băiețel, frumos foc. L-am văzut și eu în aparate. Mă uitam ca la poarta nouă”, a declarat tatăl Danielei Crudu, la petrecerea de botez, pentru Antena Stars

Mama surorilor Crudu așteaptă și ea ca Ana, cea de-a două fiica a ei, să nască, peste puțin timp.

Da, așteptăm cu bucurie și din partea ei, să fie sănătoasă și ea”, a confirmat și mama fostei asistente TV.

Sunt amândouă modele OnlyFans

Atât Daniela cât și Ana Maria Crudu și-au deschis cont pe OnlyFans pentru a-și mări substanțial veniturile. Culmea, în același timp cât pozau pentru cunoscuta platformă pentru adulți, amândouă au rămas gravide.

Contactată de Click!, Ana Maria Crudu a mărturisit că soțul ei Adrian Neagu era cel care îi făcea fotografiile de pe patformă.

M-am gândit că o să îmi pară rău la bătrânețe că nu am făcut asta! M-am gândit «de ce nu?» Soțul meu este pasionat de fotografie și de mine. Îmi face chiar soțul pozele! Îi place să îmi facă poze!”,a declarat Ana Crudu, în exclusivitate pentru Click!

Ana Crudu, nuntă în Italia!

Ana Maria Crudu (35 de ani), sora fostei asistente tv Daniela Crudu, s-a căsătorit religios în luna iunie 2022 cu Adrian Neagu. Ana s-a căsătorit în biserică, pe meleagurile Italiei, cu alesul inimii sale, Adrian, după ce în 2021 s-a căsătorit și civil cu bărbatul alături de care spune că vrea să-și petreacă tot restul vieții ei.

Cununia civilă a avut loc în Suedia, acolo unde cei doi s-au și stabilit. Soțul Anei, Adrian, locuiește din copilărie în Suedia și are cetățenie suedeză. Adrian lucrează ca şofer de camion în Suedia. Cei doi s-au cunoscut când Ana a mers în vacanță.

Ne-am îndrăgostit pe loc şi nu m-am mai întors acasă. Am venit pentru o vacanță și am rămas pentru totdeauna acolo”, a declarat Ana, în exclusivitate pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net