Daniela Crudu a născut un copil superb! Imagini incredibile din sala de operație

Ultima actualizare:

Fosta asistentă de televiziune, Daniela Crudu (33 de ani) și-a schimbat radical viața! Diva și-a anunțat astăzi fanii, pe contul său de socializare, că a născut un copil perfect sănătos.

Daniela Crudu radiază de fericire! Vedeta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă pe care are de gând, împreună cu tatăl bebelinei sale, să o creștineze, cu numele de Daiana. Pentru că are o relație aparte cu prietenii săi virtuali, aceasta a postat mai multe poze pe pagina sa de Instagram și de Facebook, mai exact o imagine de pe patul de spital, unde era foarte fericită, dar și una din sala de operație.

Daniela Crudu: „Nu îmi mai doresc să mă expun!”

În urmă cu câteva săptămâni, Daniela Crudu mărturisea în spațiul public că se bucură enorm de această perioadă de liniște prin care trece.

„Mă simt bine, totul decurge foarte bine, totul e foarte ok. Acum nu îmi mai doresc să mă expun foarte mult, să vorbesc, vreau să-mi văd de treaba mea.Pot în continuare să-mi văd de activitatea mea, sunt foarte nerăbdătoare să o strâng în brațe, abia aștept.

Mai am și momente în care obosesc, dar oricum îmi fac de lucru, am treabă și nu stau să mă gândesc la partea asta, să iau în seamă”, declara Daniela Crudu.

Click! spune

Daniela Crudu a ajuns cunoscută după ce a participat în mai multe show-uri de divertisment de la Antena 1, dar și după scandalurile mediatice în care a fost implicat cu fostul său iubit Mihai Costea, supranumit „Nilă”. În 2017, cei doi s-au despărțit cu tam-tam mai ales că fostul jucător de la echipa roș-albastră ar fi înșelat-o pe brunetă cu o fată de oraș. 

Idila lor amoroasă, ce a durat câțiva ani, a fost una cu năbădăi, în acea perioadă, însă chiar și așa Cruduța voia să renunțe și la televiziune pentru a se dedica familiei.

De spus este și faptul că proaspăta mămică, în trecut, s-a iubit doar cu oameni bogați cum ar fi afaceriști celebri (Gabi Bădălău – n.r) până la interlopi și fotbaliști de renume din România.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net