Daniela Crudu, botez cu fast pentru fiica ei, Daiana! A plouat cu bani, iar atmosfera a fost incendiară. Cum arată iubitul vedetei?

Ultima actualizare:

A fost mare botez în weekend! Daniela Crudu a creștinat-o, duminică, 20 august, pe fiica ei, Daiana. După slujba de la biserică, s-a încins o petrecere cu maneliști până în zori, la un local din Cernica. Divele din showbiz i-au fost alături fostei asistente tv.

Daniela Crudu (34 de ani) și-a botezat cu fast fiica, duminică, pe 20 august. Daiana Maria a fost creștinată la Biserica Izvorul Tămăduirii din Roșu. Mămica Daniela Crudu a avut mari emoții atunci când micuța a fost scufundată de preot în cristelniță.

Fosta asistentă TV a purtat o rochie scurtă, albă, iar la gât a accesorizat un trandafir alb, confecționat din același material precum rochia.

Daniela Crudu: „Mi-e milă de ea de nu mai pot!”

La rândul ei, micuța Daiana a fost îmbrăcată cu o rochiță albă, confecționată din tulle, însă puțin cam incomodă.

„A fost foarte cuminte în timpul slujbei. Nu mai suporta deloc rochia, că e foarte grea şi o înţeapă. Mi-e o milă de ea de nu mai pot. A fost emoţionant pentru mine, mi-era frică atunci când o s-o bage în apă, dar a fost bine, preotul s-a descurcat de minune.

Această biserică am ales-o pentru că este aproape de casă şi mi-a plăcut cum arată, îmi place numele, Izvorul tămăduirii, e plină de verdeaţă, e specială. Numele fetiţei, Daiana, l-am ales pentru că pe iubitul meu îl cheamă Daniel, pe mine Daniela şi am zis să fie tot cu D", a declarat Daniela Crudu, imediat după slujba de creștinare, la România TV.

Daniela Crudu are un copil cu machedonul Dani (foto dreapta) Sursa Facebook
Daniela Crudu are un copil cu machedonul Dani (foto dreapta) Sursa Facebook

Tort de trei etaje pentru micuța Daiana Maria

Cei doi părinți au organizat în cinstea fiicei lor o mega-petrecere, la eveniment luând parte nu mai puțin de 160 de invitați, la un local select din Cernica.

Dintre aceștia, nu puteau să lipsească prietenele brunetei, cum ar fi: Mădălina Pamfile, Ana Maria Mocanu, Loredana Chivu și Simona Trașcă. Mihai Mitoșeru, cel mai bun prieten și fost coleg al Danielei, a fost primul sosit la chef.

Daniela a invitat numai maneliști să cânte la botezul fetiței ei. Valentino, George Talent și Luis Gabriel au primit bani frumoși pe dedicații de la invitați, dar și de la partenerul Danielei.

Fosta asistentă de la „Un show păcătos” a evitat toată seara să posteze imagini împreună cu iubitul ei, Dani. La momentul aducerii tortului de trei etaje, invitații l-au filmat și pe proaspătul tătic.

De la botez, nu au lipsit tatăl Danielei Crudu, domnul Nelu, dar și mama acesteia, Florentina, venită tocmai din Italia, special pentru creștinarea nepoatei sale.

„Am o nepoțică frumoasă foc și o mămică de vis. Sunt atât de bucuros că mă aflu la acest eveniment minunat. Este unic în viață, așa ceva nu se mai poate întâmpla decât o singură dată sau, bineînțeles, la următorul, acum cum vrea Daniela. Nu se știe niciodată”, a spus Nelu Crudu, la Antena Stars.

„E o mamă super Daniela. Nu mă așteptam la ea, vă zic sincer, am venit din Italia special, credeam că o să rămân aici 3 luni de zile, până se obișnuia ea. Am văzut că se descurcă foarte bine, chiar super bine, nu mă așteptam din partea ei”, a spus mama Danielei Crudu, la botez.

Daniela Crudu a născut în data de 1 mai 2023, înainte de termen, o fetiță superbă, pe Daiana Maria.

Am născut la 36 de săptămâni, la 8 luni. Nu a stat la incubator, a stat doar în acea noapte. Am fost într-o urgență că nu mai mișca fetița. Eu aveam probleme că aveam sarcina joasă.

Nu eram eu ok, sufletul meu era varză. Îmi era greu, am stat 5 zile în spital, au avut grijă de noi. E așa de frumoasă, nu-mi mai imaginez viața fără ea, nu mă mai interesează de nimic, să se întâmple orice că doar ea contează. E atât de frumoasă și finuță, e micuță. Cu el seamănă”, a declarat Crudu, în emisiunea „Xtra Night Show”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net