Daniela Crudu, primele imagini cu bebelușul. Vedeta a scos-o pe cea mică la plimbare

Au trecut deja câteva luni de zile din momentul în care Daniela Crudu a devenit mamă pentru prima dată, dând naștere unei fetițe perfect sănătoasă. Acum, asistenta de televiziune se preocupă de creșterea și îngrijirea micuței.

banner daniela crudu png

Daniela Crudu își ține la curent fanii din social media cu postări recente din viața ei. În majoritatea InstaStory-urilor, vedeta apare în ipostaza de mămică, în jurul ei aflându-se mai mereu micuța sa.

Cum arată acum fetița Danielei Crudu

Recent, pe Instagram, Daniela Crudu a împărtășit noi imagini cu minunea care i-a schimbat viața. Din momentul în care a devenit mamă, prioritățile s-au schimbat pentru ea, cea mai importantă persoană din viața ei fiind cea mică.

Daniela Crudu și fetița sa au ieșit la plimbare
Daniela Crudu și fetița sa au ieșit la plimbare

Ce spune bruneta despre căsătorie

În trecut, Daniela Crudu ieșea în evidență prin prisma felului ei rebel de fi. Își expunea cuceririle și apărea mai mereu pe paginile ziarelor. În ultimii ani, însă, ceva s-a schimbat și aceasta a devenit mult mai rezervată și mai discretă cu viața ei personală, alegând să nu mai ofere publicului atât de multe informații. 

Vedeta a fost rezervată și în ceea ce-l privește pe tatăl copilei ei. Cei doi încă își țin relația cât mai ferită de ochii lumii, iar cât despre o posibilă căsătorie, Daniela Crudu consideră că există acum alte priorități. 

„Important e că noi ne iubim. El mă iubește și eu îl iubesc, a fost ceva discret și ăsta a fost și motivul pentru care relația dintre noi a ținut, că dacă știe lumea și te afișezi și te postezi, se bagă lumea, și uite așa se strică totul. Are 27 de ani. Important e că ne iubim și că ne înțelegem. El este mai discret, tot timpul trebuie să fie o balanță. Deocamdată nu mă mărit. Sunt axată pe copil, mângâi întruna burtica. Mă uit pe internet să văd cât de mare e, ca o cireașă”, spunea, Daniela Crudu, acum ceva vreme pentru Antena Stars.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net