Daniela Crudu, imagine înduioșătoare cu fiica sa. Cum s-au afișat cele două, în holul spitalului

Ultima actualizare:

Daniela Crudu (34 de ani) a devenit mamă pentru prima dată în luna mai a acestui an, atunci când adus-o pe lume pe Daiana, rodul iubirii dintre ea și machedonul Dani. Fetița vedetei crește pe zi ce trece, așa cum arată cea mai recentă postare de pe Instagram. 

Daniela Crudu / foto: Colaj Click!
Daniela Crudu / foto: Colaj Click!

Focoasa brunetă a postat în social media o imagine în care apare alături de micuța ei, pe holurile spitalului. Și nu, nu a fost ceva grav, ci doar un consult, după cum lasă de înțeles în descriere. 

Daniela Crudu și Daiana, de nedespărțit!

Se spune că maternitatea schimbă viața oricărei femei, și se pare că nici Daniela Crudu nu face excepție de la această regulă. Este mereu în preajma fiicei sale și, deseori, își încântă fanii din social media cu câte-o fotografie cu cea mică. 

În ultima postată, Daiana stătea liniștită în brațele mamei sale, semn că este un copil cuminte, care nu-i dă bătăi de cap vedetei. Cele două se aflau în vizită la medic, însă nu putem ignora vestimentația lor, care era una asemănătoare. 

Daniela Crudu și fiica ei / foto: Captură InstaStory
Daniela Crudu și fiica ei / foto: Captură InstaStory

Daniela Crudu a născut înainte de termen

Daiana s-a grăbit și a vrut să-și cunoască mai devreme părinții. Daniela Crudu a născut înainte de termen, pe data de 1 mai, la doar 36 de săptămâni de sarcină. În ciuda faptului că a întâmpinat sentimente de teamă la acea vreme, ulterior mărturisea că nimic nu mai contează, decât binele fetiței sale.

Am născut la 36 de săptămâni, la 8 luni. Nu a stat la incubator, a stat doar în acea noapte. Am fost într-o urgență că nu mai mișca fetița. Eu aveam probleme că aveam sarcina joasă.

Nu eram eu ok, sufletul meu era varză. Îmi era greu, am stat 5 zile în spital, au avut grijă de noi. E așa de frumoasă, nu-mi mai imaginez viața fără ea, nu mă mai interesează de nimic, să se întâmple orice că doar ea contează. E atât de frumoasă și finuță, e micuță. Cu el seamănă”, a declarat Crudu, în emisiunea „Xtra Night Show”.

Vedeta și-a ținut iubitul ascuns 

Daniela Crudu are un copil cu machedonul Dani (foto dreapta) / foto: Facebook
Daniela Crudu are un copil cu machedonul Dani (foto dreapta) / foto: Facebook

La aflarea veștii că este implicată într-o relație și se pregătește să devină mamă, mulți s-au întrebat cine-i bărbatul responsabil pentru fericirea ei. O bună perioadă de timp Daniela Crudu a ales să-și țină iubitul ferit de ochii lumii, până la botez, când a postat și o fotografie cu el: este machedon și se numește Dani. 

„Important e că noi ne iubim. El mă iubește și eu îl iubesc, a fost ceva discret și ăsta a fost și motivul pentru care relația dintre noi a ținut, că dacă știe lumea și te afișezi și te postezi, se bagă lumea, și uite așa se strică totul. Are 27 de ani. Important e că ne iubim și că ne înțelegem. El este mai discret, tot timpul trebuie să fie o balanță. Deocamdată nu mă mărit. Sunt axată pe copil, mângâi întruna burtica. Mă uit pe internet să văd cât de mare e, ca o cireașă”, mai spunea Daniela Crudu, acum ceva vreme, pentru Antena Stars.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net