#Exclusiv Click!

De ce nu s-a lăsat Lora furată la nunta ei: „Eu leșin dacă pierd…” Ce spune artista despre luna de miere

7 octombrie 2024 11:32   Vedete românești

După mai bine de 9 ani împreună și multe așteptări și planuri de căsătorieLora (42 de ani) și-a văzut în sfârșit visul cu ochii.

Artista a îmbrăcat rochia de mireasă în acest weekend și s-a distrat de minune alături de alesul ei, Ionuț Ghenu, într-o frumoasă sală de evenimente de la Snagov, în prezența a peste 300 de invitați. 

A fost un adevărat regal muzical la nunta Lorei, acolo unde au cântat de la Connect-R, la trupa Zdob și Zdub, Clejanii, Luis Gabriel, Sandu Ciorbă și mulți alții, așadar mireasa nu a vrut să fie furată și din această cauză, pentru a nu pierde niciun moment special de la nunta ei și niciun artist. 

„Eu leșin dacă pierd vreun cântăreț, nu! Nu vreau să pierd niciun moment de la nunta mea", a mărturisit Lora. "O să piardă multe momente din nuntă, e păcat. Ei îi plac mult toți artiștii care cântă în seara asta", și-a completat și mirele, Ionuț Ghenu, mireasa.

„Nu ne-am călcat în biserică"

Printre lacrimi și emoții, mirii nu și-au dorit să mai țină cont de tradiții și să se calce unul pe altul pe picior în biserică, în timpul slujbei.

Nu ne-am călcat în biserică, nu avem de ce!  Nu am avut nicio șansă să-l calc", ne-a mărturisit Lora, care se gândea să schimbe trei rochii la nuntă, dar s-a rezumat doar la două ținute, cea cu care a mers și la biserică și rochia de la valsul mirilor.

Nu ar fi ajuns o noapte să cânte toți cei pe care mi i-aș fi dorit, dar cine a putut să vină și mi-am dorit foarte mult să fie alături de noi, vor cânta. Maestrul Nicolae Botgros, Francis on my mind, fata nașilor, una dintre cele mai bune voci din țara asta, în momentul ăsta e pe 55 de radiouri mondiale, Connect-R, Luis Gabriel, Clejanii, Zdob și Zbub, prietenii mei au ținut minte când am spus că mi-i doresc foarte tare să-mi cânte la nuntă...", a mai completat Lora de la restaurant, nerăbdătoare să ajungă pe ringul de dans.

Unde merg fericiții miri în luna de miere

Le place Bali, acolo unde se simt ca acasă, dar nu sunt siguri că își vor petrece tot acolo luna de miere. Lora și Ionuț Ghenu și-au dorit atât de tare să facă nunta, încât s-au concentrat foarte mult pe aceasta și pe organizare, urmând să plece în luna de miere la începutul anului viitor pentru că acum încă mai au treabă.

„Nu știm, sperăm, anul viitor în luna ianuarie o să fie luna de miere, dacă nu planificăm altceva. Nouă ne place munca, o să vedem unde mergem", a mai spus mireasa care nu își vedea nunta fără sarmale, mai precis 1500 la număr.

Mai multe