Ce mesaj din lumea de dincolo a primit Lora în ziua nunții, din partea mamei sale: „Au apărut zeci”. Mirii au rămas fără grai: „Să știi că a fost cu tine”

Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit civil pe data de 19 septembrie, după nouă ani de relație. Cei doi și-au spus marele „Da” în fața familiei și prietenilor apropiați. Însă, în ziua marelui eveniment, cântăreața a avut parte și de o mică surpriză. Ce s-a întâmplat?

Surpriza de care a avut parte Lora, chiar în ziua nunții / foto: arhiva Click!
Surpriza de care a avut parte Lora, chiar în ziua nunții / foto: arhiva Click!

Pe data de 19 septembrie, Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție, după ce și-au spus marele „Da” la starea civilă, având alături familia și prietenii apropiați. În aceeași zi, cântăreața a avut parte și de o mică surpriză. De nicăieri, au apărut zeci de porumbei, moment care a bucurat-o enorm, astfel că a publicat imaginea și pe rețelele de socializare.

Au apărut zeci de porumbei, deodată!”, a fost mesajul care a însoțit fotografia publicată de artistă pe pagina sa personală de Facebook. 

Ulterior, o internaută a ținut să-i spună cântăreței că a fost, de fapt, un semn de la mama ei, pentru a îi arăta că în această zi extrem de importantă este alături de ea „Trimiși de mama ta, ca să știi că a fost cu tine în cel mai frumos moment al vieții tale”. 

„Mama mea a fost hiper sensibilă”

Pe data de 21 ianuarie 2020, Mihaela Petrescu, mama artistei, a încetat din viață, după o lungă luptă cu cancerul. Femeia originară din Vaslui avea o relație extrem de strânsă cu fiica sa, astfel că Lora a fost devastată de pierderea celei care i-a dat viață. Cu mulți ani în urmă, cântăreața mărturisea că după ce tatăl său a murit, mama ei, Mihaela, pe care pierderea o consumase foarte tare, s-ar fi îmbolnăvit pe fondul stresului.

Mama mea a fost răpusă de cancer la sân. Am atins un prag al durerii atât de mare, că mi s-a transformat tot, minte, spirit. Mama mea a fost hiper sensibilă. După ce a murit tata, ea nu și-a mai refăcut viața.

Eu atunci aveam 4 ani. Tatăl meu a fost medic chirurg urolog. Ei s-au cunoscut în campus. Mama era studentă la Farmacie, amândoi studenți la Iași. Eu am crescut la bunici până a reușit ea să cumpere un apartament din banii ei, în Galați. Încă de când eram eu la liceu, mama se plângea de niște junghiuri la sân. Avea niște noduli de când eram eu la liceu”, povestea Lora, în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles și Regina Camilla Foto Getty Images jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Alesia Eram
banner Nelu Vlad
Banner Ion Paladi
Captură de ecran din 2024 09 23 la 18 26 57 png
delia colaj instagram jpg
WhatsApp Image 2024 09 23 at 15 59 15 jpeg
ruxi colaj instagram jpg
Banner Connect-R
image
actualitate.net
image
actualitate.net