Lora e gata de nuntă! Artista are deja verighetele și ar vrea să schimbe trei rochii în ziua cea mare. Ce tradiție nu va respecta: „Nu se va...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Lora (42 de ani) se pregătește, în sfârșit de nuntă. Pe 5 octombrie are programată petrecerea și se anunță a fi ceva de mare anvergură.

Trupa ei preferată va cânta la nuntă, pregătirile sunt încă în toi, rochiile viitoarei mirese sunt pe mâini bune, verighetele cumpărate, dar stresul a pus stăpânire pe cei doi miri, atât pe Lora ,cât și pe viitorul ei soț, Ionuț Ghenu. Un lucru e sigur și bătut deja în cuie de celebra cântăreață: „Nu se va fura mireasa!".

Pe 19 luna asta facem cununia la starea civilă și pe 5 octombrie petrecerea. Nu se va fura mireasa! Ionuț este și el stresat, mai avem multe de pregătit, avem multă lume, ne-au confirmat mai mulți decât ne-am așteptat prezența la eveniment. Vor cânta niște oameni pe sufletul meu! Am primit cadou de nuntă trupa mea preferată, dar nu vă spun acum despre cine este vorba. Este o trupă despre care spuneam acum mulți ani că dacă e să mă mai mărit vreodată, mie trebuie să îmi cânte la nuntă!", ne-a declarat Lora, vizibil emoționată, cu lacrimi în ochi.

Lora și-ar dori să schimbe la nuntă vreo trei rochii de mireasă, însă nu știe dacă va fi timp pentru asta.

„Rochia principală și cea pentru dansul mirilor sunt făcute de prietena mea, Alexandra Calafeteanu. Am scăpat de stres și cu verighetele. Ionuț o să își ia costumul de mire de la Florența", a mai adăugat viitoarea mireasă.

A jucat în filmul „Ca fetele" 

Lora a jucat în filmul „Ca fetele" și este din ce în ce mai atrasă de actorie, fiind acum foarte încântată de faptul că a jucat alături de nume foarte mari precum Maia Morgenstern, Aura Călărașu și Adriana Trandafir.

„Nu sunt la prima experiență și mă bucur că actoria vine spre mine. Am luat castingul pentru acest rol, îmi place, am avut o satisfacție în plus pentru că am luat castingul. În film sunt fata Maiei Morgenstern. Este o onoare pentru mine!", ne-a mai declarat Lora.

 Lansează azi piesă nouă

Foarte activă în prag de nuntă, Lora se simte inspirată. După „Piele pe piele”, o piesă ce reprezintă amintirea fierbinte a unei relații, artista lansează azi o melodie „Pentru inimi frânte”.

În colaborare cu MusicON & Bianco Music, Lora lansează o piesă despre inimi frânte dar cu mesaj optimist.

 „Lansez o piesă superbă, cu un videoclip superb, se numește "Pentru inimi frânte", se lansează azi și abia aștept! Chiar dacă  titlul piesei este "Pentru inimi frânte”, melodia este foarte optimistă. E o piesă „Pentru inimi frânte”, să aibă speranță și să creadă că va fi bine pentru că așa va fi! Mereu va fi bine", ne asigură Lora care, deși nunta ei bate la ușă, scoate numai piese una și una.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net