Motivul pentru care Lora a fugit de acasă. Cum au reacționat părinții artistei: „Mama era convinsă că mă voi întoarce”

În prezent, Lora este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste din România. Cântăreața, în vârstă de 42 de ani, a avut un vis încă din copilărie, iar pentru a îl realiza, a fugit de acasă. Recent, în cadrul unui interviu, Lora a vorbit despre reacția familiei sale în fața acestei decizii îndrăznețe.

Lora a fugit de acasă pentru a deveni celebră / foto: arhiva Click!
Lora a fugit de acasă pentru a deveni celebră / foto: arhiva Click!

Pentru a își îndeplini visul de a deveni celebră, Lora, acum una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară, a fugit de acasă. Într-un interviu acordat recent, fiind mai sinceră ca niciodată, ea a vorbit despre acel moment, dar și cum au reacționat părinții ei când a luat această decizie îndrăzneață.

Nu știu cât a fost curajul meu de a-mi urma destinul sau chiar destinul care m-a luat de o mânecă și m-a trântit pe drumul meu. Când mă uit în urmă la povestea asta, îmi amintesc de varianta mea complet nealterată. Îmi amintesc de cât de curajoasă și dedicată sunt, când știu că am dreptate. Țin cu dinții de fata aia care a plecat în lume cu talentul în buzunar și inima deschisă. Mai corect spus, de amintirea ei.

„Mama era convinsă că mă voi întoarce acasă”

Pe vremea aia, talentul chiar conta mai mult decât orice. Cele mai multe piedici ți le puneai singur. Atunci încă existau păreri proprii, acum e nevoie de o întreagă industrie ca să funcționezi ca artist și toată este bazată pe influență, care se poate cumpăra”, a dezvălui Lora, pentru viva.ro.

De asemenea, cântăreața a dezvăluit că, deși mama sa spera să se întoarcă acasă, lucru care nu s-a întâmplat, ulterior a devenit cel mai mare susținător al ei. Lora susține că nu s-a lăsat descurajată în niciun moment și a crezut în visul ei până la capăt.

Mama era convinsă că mă voi întoarce acasă și mă voi face farmacist sau avocat. După aceea, mi-a fost cel mai mare susținător, dar am simțit că am reușit cu adevărat când i-am cumpărat apartamentul lângă al meu. Lacrimile ei de fericire, diamante neprețuite. Apoi, când am dus-o în Turcia să o operez și a zburat prima dată cu avionul… Când am pus-o să închidă ochii și i-am pus prima noastră cremă în mână…

Sfânta Treime a amintirilor mele cu mama. Mi-am dorit întotdeauna să cânt, așa cum îți dorești să mergi, să vezi, să vorbești. Nu a fost o descoperire a vocației pentru mine, ci pentru cei din jur. Eu am știut mereu cum sunt”, a mai spus artista.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Demi Moore
andra maruta jpg
doinita oancea lora jpg
jennifer lopez ben affleck intalnire profimedia jpg
Vedeta are o relație în trei, pasională și lipsită de inhibiții, cu Jorge și Toto Dumitrescu
banner gina pistol png
WhatsApp Image 2024 09 19 at 16 37 03 jpeg
lora si ionut ghenu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net