Lora se întreține cu supe gătite de iubitul ei, Ionuț Ghenu: „Face cea mai bună zeamă moldovenească..."

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Lora este o fericită! Relația ei de 9 ani cu Ionuț Ghenu merge ca pe roate, nunta bate la ușă, casa visurilor lor urmează să fie construită și totul este perfect! Atât de perfect încât artista este mega încântată și de veleitățile de bun bucătar ale viitorului ei soț.

Am aflat de la cântăreață faptul că a scăpat de grija gătitului, pentru că iubitul său se pricepe de minune la cratiță. Și asta este dovada vie că Lora arată și se menține atât e bine! Ionuț Ghenu îi face cele mai bune supe de pui cu legume, dar și un borș moldovenesc care îi merge la suflet. Cam ăsta este secretul Lorei atunci când vine vorba de fizicul ei de invidiat, chiar și vara, în zilele toride și pe cod roșu de caniculă.

Mă hidratez. Ionuț îmi gătește foarte mult și gătește foarte bine, face să pară atât de simplu la el! Îmi face niște supe extraordinare cu carne de pui, legume, supă de pui foarte bună, face și genul de zeamă moldovenească...O nebunie! Mănânc foarte multe supe, beau multă apă, mă hidratez, și, mai nou, testez o cremă din gama mea de produse de frumusețe și întreținere pe care urmează să o lansez", ne-a povestit Lora, pentru Click!

Lora vine cu piesă nouă, „Piele pe Piele”

Reprezintă amintirea fierbinte a unei relații…”

Lora simte vara prin toți porii și lansează azi o super piesă, „Piele pe Piele”, în colaborare cu MusicOn. Cu un look fresh și o imagine pe măsură, Lora se bucură de o vară plină și fierbinte, cu multe concerte și evenimente și o piesă pe măsură. „Piele pe Piele” este chiar genul de single care va putea fi ascultat pe repeat. 

Videoclipul este filmat în Bali, o locație strâns legată de sufletul vedetei, de unde mereu își ia super energie și un vibe bun, iar mesajul pe care îl transmite “Piele pe Piele” nu trebuie deloc ignorat.

Presimt că va fi o vară fierbinte și lungă, iar asta e o piesă care merită dansată și pusă pe repeat. Videoclipul e filmat în Bali de Răul Jichici și reprezintă amintirea fierbinte a unei relații pe care, deși ar trebui, nu o poți lăsă în urmă. Cel puțin o dată în viață vom întâlni pe cineva cu care ne potrivim atât de bine fizic, încât încercăm să ignorăm toate celelalte nepotriviri. Despre asta e "Piele pe Piele"”, ne-a mărturisit Lora despre noua ei piesă, fiind nerăbdătoare să ajungă la urechile și inimile fanilor săi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net