Lora, super outfit la un eveniment monden! Cu ce geantă s-a afișat și de unde a achiziționat-o

#Exclusiv Click!

Lora (41 de ani) a fost aseară în centrul atenției în cadrul unui eveniment dedicat muzicii, organizat de Marius Moga și Sebastian Dobrincu.

Lora este mereu o apariție ravisantă! Artista a renunțat la blond, culoarea părului care a consacrat-o, și s-a făcut roșcată pentru o perioadă, iar outfit-ul cu care s-a afișat aseară  a pus-o și mai tare în evidență. Cizme lungi din denim, geacă de blugi accesorizată cu pietre și o geantă în formă de chitară care a atras toate privirile.

„Mi-a zis Moga să fiu eu și acum... Geanta este o chitară în miniatură, luată din UK și este "case-ul" în miniatură al basistului de la Trupa Queen. Este și semnătura lui brodată aici. O țin așa pentru că face parte din outfit. O să o car după mine toată seara, nu știu dacă o să o las pe scaun, mai vedem...", ne-a declarat Lora, încântată și extrem de atașată de accesoriul său unicat care a fost deliciul serii.

Blondă sau roșcată?

Artista ne-a mai dezvăluit că de când s-a făcut roșcată este mai mereu întrebată când va reveni la blond. Lora și-a asigurat admiratorii că a folosit un nuanțator pentru păr așa că este posibil ca atunci când se va mai duce din culoare, cântăreața să se vopsească blondă din nou.

E o mască, nu e vopsea! Deci tot blondă sunt, pentru cei care plâng după blondul meu! Nu mai plângeți, tot blondă sunt! E doar o perioadă, mă joc și eu cu ce a mai apărut în industria asta cosmetică, testez chestii și mă bucur că nu e permanent.  Să scoți vopseaua roșie din blond...care că îmi lua minim 5 ani", ni s-a mai confesat Lora care are pe viitor câteva proiecte foarte frumoase, nu doar pe plan muzical.

Și-a îndeplinit un vis

Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, și-au văzut visul cu ochii și și-au cumpărat anul trecut terenul pentru casa visurilor lor. Cei doi strâng bani acum pentru a putea începe construcția  vilei în care își vor întemeia familia mult visată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
andre agassi   steffi graf (1) jpg
image
image
image
image
image
image
mihai petre elwira colaj instagram jpg
banner doina teodoru png
iulia albu fiica colaj instagram jpg
Iuliana Tudor și mama sa foto arhiva personală png
banner irinel si irina columbeanu png
george burcea colaj instagram jpg
oana pellea instagram jpg
mariana moculescu colaj instagram png
image
actualitate.net
image
actualitate.net