Îmbrăcată, dar totuși aproape goală! Cum a apărut pe covorul roșu o celebră blondă

Modelul american Brooks Nader (27 de ani) a lăsat puțin loc imaginației joi, atunci când a pășit pe covorul roșu la evenimentul organizat în New York de revista Sports Illustrated, care a sărbătorit 60 de ani de existență al ediției „Swimsuit”.

Brooks Nader, într-o rochie transparentă pe covorul roșu. Mai 2024
Brooks Nader a purtat o rochie extrem de transparentă (Foto: Profimedia)

Superba blondă, care se laudă cu o avere de 2 milioane de dolari, a optat pentru o rochie extrem de transparentă, care i-a lăsat la vedere sânii goi și lenjeria intimă.

Vedeta de origine libaneză, care a apărut pe coperta revistei Sports Illustrated anul trecut, și-a completat ținuta sexy cu o pereche de sandale negre cu platformă. „În copilărie, aveam revista aceasta lipită pe perete. Venind dintr-un oraș mic din Louisiana, nu am visat niciodată că voi ajunge aici, dar părinții m-au încurajat să devin model și exact asta am făcut”, a povestit Brooks pentru The New York Post, în urmă cu un an.

Brooks Nader a divorțat recent

Brooks Nader a anunțat că divorțează amiabil de Billy Haire, săptămâna trecută. Ea a dezvăluit că erau deja separați de mai multe luni și că despărțirea a fost una de comun acord. 

Brooks Nadero persoană ocupată și din punct de vedere al carierei, este pe cai mari”, a declarat o sursă apropiată de vedetă, pentru presa americană. 

Brooks Nader s-a alăturat familiei Sports Illustrated Swimsuit prin castingul Swim Search din 2019 – pe care l-a câștigat. De atunci, a apărut în revistă în fiecare an. Ea a fost una dintre cele patru vedete de pe copertele din numărul din 2023, care a marcat a cincea ei apariție în renumita publicație. Celelalte staruri au fost actrița Megan Fox (38 de ani), cântăreața germană Kim Petras (31 de ani) și celebra prezentatoare Martha Stewart (82 de ani), care a devenit cel mai bătrân model al revistei, potrivit BBC.

Nader este prezentă mod regulat la evenimente precum New York Fashion Week și Miami Swim Week.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
ionut cercel jpg
cub maria dragomiroiu png
Marian Olteanu Clanul Foto Pro TV JPG
cum arata azi dylan paul conner fiul nadiei comaneci cu bart conner 485788 jpg
larisa udila jpg
emily burghelea
corina bud colaj instagram jpg
Shifty Shellshock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net