Lora și-a surprins fanii cu o schimbare de look. Artista a renunțat complet la părul blond

Ultima actualizare:

Lora, una dintre cele mai apreciate artiste din România, a decis să își facă o schimbare de look. Cântăreața a renunțat complet la părul blond care a consacrat-o și a trecut printr-o transformare incredibilă. Cum arată acum vedeta.

Lora a renunțat complet la părul blond / foto: arhiva Click!
Lora a renunțat complet la părul blond / foto: arhiva Click!

După ce a verificat un filtru pe rețelele de socializare, iar rezultatul a fost unul care i-a plăcut foarte mult, Lora a decis să facă o schimbare de look. Deși nu a recurs la foarte multe modificări de look, schimbând doar coafura și tunsoarea, de-a lungul carierei, artista a decis că are nevoie de o transformare.

Astfel că, a renunțat la blondul care a consacrat-o și a optat pentru o altă culoare: o nuanță de roșcat care îi scoate în evidență trăsăturile feței și culoarea ochilor. Fiind destul de activă pe rețelele sociale, acolo unde se bucură de o comunitate impresionantă de urmăritori, artista și-a surprins fanii cu rezultatul. „Nu vă supărați, aveți foc?”, a scris Lora în dreptul fotografiei publicată pe pagina ei personală de Instagram.

„Parcă ești o altă persoană, ești superbă”

Fanii au avut multe laude pentru noul său look și chiar sunt de părere că nunața de roșcat aleasă o prinde foarte bine: „E ceva să nu-ți stea bine?”, „Ce bine îți stă, te avantajează maxim roșcatul ăsta”, „Îți scoate în evidență culoarea ochilor tăi verzi”, „Cât de bine îți stă”, „Te prinde foarte bine”, „Faină culoare, Lora!”, „Te prinde schimbarea asta! Ești faină”, „Parcă ești o altă persoană, ești superbă”, „Ce culoare superbă”, „Te prinde bine. Prima dată am crezut că ești Feli”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

După 20 de ani, Lora a renunțat la părul blond și este extrem de mulțumită de rezultat. Totodată, vedeta în vârsta de 41 de ani are și o siluetă de invidiat, însă face și eforturi pentru asta. De câteva ori pe săptămână face sport și are grijă la alimentație. De asemenea, are un ten impecabil, la care multe femei visează.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net