Jignită de un antrenor de fotbal, Lora și-a amintit un episod dureros din trecutul ei: „Am fost hărțuită sexual cu injurii și gesturi”

Ultima actualizare:

Lora, una dintre cele mai îndrăgite artiste din industria muzicală românească a avut parte de un episod de-a dreptul frustrant și extrem de deranjant pentru mulți oameni care au împărtășit același punct de vedere cu ea. Jignită de un bărbat în social media, acțiune cu care se confruntă toate vedetele, Lora nu a putut trece cu vederea faptul că cel care a făcut-o „urâțică” este un bărbat în toată firea, responsabil pentru educarea și formarea viitorilor fotbaliști. 

Lora, hărțuită sexual / foto: Colaj Click!
Lora, hărțuită sexual / foto: Colaj Click!

Comentariul jignitor venit din partea unui antrenor de fotbal i-a amintit de momentele în care a fost hărțuită sexual pe stradă de către băieții care terminau antrenamentele de fotbal, astfel că s-a simțit obligată să tragă un semnal de alarmă. 

Lora: „Voi avea grijă să vă dau exemplu”

Îndrăgita artistă a traversat momente destul de neplăcute, în urma unui comentariu pe care l-a primit din partea unui antrenor de fotbal pentru copii, astfel că i s-a părut total deplasat comentariul acestuia: „Urâțică mai ești!”

Înfuriată de-a dreptul și pe bună dreptate, după ce i-a fost adusă jignirea cu pricina, vedeta a constatat, de-a dreptul uimită, faptul că bărbatul care s-a găsit să-și dea cu părerea referitor la înfățișarea ei este unul care are datoria de a forma viitori fotbaliști, căci cu asta se ocupă dânsul. 

Nici bine nu și-a exprimat părerea, căci Lora, foc și pară pe o astfel de atitudine și mai ales bazându-se pe faptul că un astfel de individ formează „bărbații de mâine”, vedeta a ținut morțiș să-l dea tuturor drept un exemplu negativ. 

„Dumneavoastră care lucrați cu copiii… de unde aveți acest gol în educație să intrați pe pagina unei femei și să scrieți așa ceva? Cu ce vă deranjează dacă o femeie este frumoasă sau urâtă? De ce să fiți în acel domeniu, responsabil cu educarea băieților? Am să vă fac faimos, domnule. Voi avea grijă să vă dau exemplu, pentru că, mă gândesc… asta ați vrut când ați lăsat acest mesaj pe o pagină cu peste 2 milioane de urmăritori”, este răspunsul Lorei la comentariul jignitor al bărbatului.

Lora, hărțuită sexual 

Episodul cu pricina i-a trezit amintiri sumbre artistei, care și-a făcut curaj și a expus faptul că a fost victima hărțuirii sexuale, venită din partea unor adolescenți care tocmai terminaseră antrenamentele de fotbal.

S-a simțit nevoită să împărtășească aceste experiențe dureroase pentru ea din dorința de a-i face pe ceilalți să înțeleagă cât de mult contează persoanele care formează și educă viitorii bărbați, din dorința ca alte fete să nu fie nevoite să treacă prin astfel de traume. 

Lora, victima hărțuirii sexuale / foto: Facebook
Lora, victima hărțuirii sexuale / foto: Facebook

„Trigger-ul meu...că văd destui care spun că ceva s-a declanșat în mine în urma acestui comentariu...este că am fost, pe stradă, hărțuită sexual cu injurii și gesturi de niște băieței care erau după antrenamentele de fotbal. Aveau maxim 10-12 ani. Am fost lovită cu bețe de un alt grup de băieței peste picioare când mergeam pe trotuar în fustă. Aș vrea să înțelegeți că nu este despre mine și atât. E ușor să nu faci niciun efort să înțelegi dacă ție nu ți s-a întâmplat niciodată ceva asemănător cu un astfel de abuz. Nici o femeie nu merită să îi fie frică într-o societate evoluată in care eu chiar cred că trăim”, a fost mărturisirea vedetei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
image
image
image
image
image
image
banner Lavinia Petrea png
iulia vantur si salman khan 8 webp
iulia si mihai albu jpg
carmen harra piersic 1868x1080 1 jpg
florin piersic bianca dragusanu jpg
dan negru facebook jpg
banner gabriela cristea png
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net