Cum și-a ales Lora terenul pentru viitoarea sa casă! „Mi se pare fantastic cum sunt ascultate rugăciunile!”

#Exclusiv Click!

Lora (41 de ani) și-a văzut visul cu ochii. Artista are planuri mari pentru anul 2024. Nu doar că își dorește să facă nuntă dar își va construi și casa la care visează de ceva timp împreună cu jumătatea ei, partenerul său de viață și managerul ei, Ionuț Ghenu.

„Mi-ai dat mai mult decât am cerut”

Cei doi formează un cuplu de 8 ani de zile și au gânduri serioase în continuare. Recent, Lora a transmis mulțumiri Universului pentru că a primit mai mult decât a cerut.

„Alo, Universul? Te-am sunat să îți spun  Mulțumesc! Mi-ai dat mai mult decât am cerut. Îmi doresc să ne construim visul în acest colț de Rai și știu că ne vei ajuta...”, a fost mesajul postat de Lora acum 4 zile pe Instagram, însoțit de câteva fotografii în locul în care ea și viitorul ei soț își vor construi casa mult visată.

Încă de când au fost în Bali și au rămas acolo mai mult decât au preconizat, în perioada pandemiei, Lora și Ionuț Ghenu au fost cuprinși de gândul de a-și construi o casă și de a avea un teren al lor pe care să îl amenajeze așa cum își doresc.

Când ne-am întors din Bali, ne-am dat seama că ne dorim foarte tare să stăm la curte, într-un loc frumos, înconjurat de natură multă. Am descoperit acest loc din satelit, de care m-am îndrăgostit. Am fost acolo, l-am văzut, am plâns de cât de frumos este și de cât de mult îmi doream să ne cumpărăm un teren acolo. Am investigat zona, ne-am împrietenit cu niște oameni care au construit acolo și care m-au recunoscut când m-au văzut. De trei ani de zile m-am străduit să cumpărăm un teren și mi-am dorit lucrul ăsta dar nu s-a întâmplat pentru că era aproape imposibil”, a povestit artista pentru Click!.

„L-am cumpărat împreună cu o prietenă foarte bună”

Pentru că este o fire credincioasă și a tot sperat și s-a rugat să găsească la un moment dat locul cel mai potrivit pentru a-și construi un cămin doar al ei, la curte, iată că până la urmă i s-a îndeplinit acest vis, iar Lora este convinsă că „de vină” sunt și rugăciunile care i-au fost ascultate dar și Universul care a „complotat” ca totul să iasă perfect pentru ea.

M-am trezit din somn într-o noapte și am găsit apoi postat pe internet un  anunț  pentru un teren, cu două ore înainte de căutarea mea. A doua zi a sunat Ionuț, ne-am și întâlnit cu proprietarul și cu agentul, care s-au mirat că noi am oprit mașina fix la terenul respectiv. L-am cumpărat împreună cu o prietenă foarte bună pentru că erau aproape 5000 de metri pătrați și noi am luat partea de sus de la pădure, vreo 2000 de metri pătrați. Este mai mult decât mi-am imaginat că voi cumpăra,  dar așa s-a nimerit.

Am strâns bani în toată perioada asta și iată că acum s-a împlinit acest vis și încă sunt în starea de euforie și sunt uimită și recunoscătoare lui Dumnezeu pentru că am acolo  terenul visurilor mele și mi se pare fantastic cum funcționează Legile Universului și cum sunt ascultate rugăciunile. A fost important că am strâns și bani pentru acest lucru și  am pus asta ca prioritate, exact când s-a făcut suma, a apărut terenul! Sunt foarte multe lucruri care s-au legat și care pentru unii poate ar fi coincidențe dar pentru mine sunt mici minuni și miracole care s-au întâmplat. Îmi doresc foarte tare să alegem bine oamenii cu care să colaborăm și să ne apucăm  să construim de la anul casa la care am visat și pe care am așteptat-o atâta timp!”, ne-a mărturisit Lora, încă emoționată de cât de frumos s-au așezat lucrurile în ultima vreme pentru ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net