Ce secret a ascuns Costin Mărculescu înainte să moară?! „Rămăsesem însărcinată, dar m-a pus să fac avort!” Fosta iubită a actorului a ajuns la Poliție!

#Exclusiv Click!

Costin Mărculescu ar fi putut deveni tătic înainte să moară! Ultima iubită a regretatului actor, Cristina Canela a rupt abia acum tăcerea, pentru Click!, și a dezvăluit că rămăsese însărcinată cu acesta, înainte să moară. De ce a ajuns Cristina, zilele trecute, la Poliție?!

Ce a zis Costin Mărculescu când a fost anunțat că va fi tată?! „Nu a vrut sa păstram copilul! Am făcut avort!”

Au trecut patru ani de moartea lui Costin Mărculescu, și actorul, care era prieten cu toate vedetele din România, pare că a fost uitat de toată lumea.

Singura care mai deplânge soarta tristă a actorului, ce a ales să meargă prea devreme într-o lume mai bună, este chiar ultima sa iubită, Cristina Canela

Cristina Canela sparge tăcerea după  moartea lui Costin Mărculescu! „Am rămas însărcinată cu el!”

Cristina Canela și Costin Mărculescu au fost iubiți timp de doi ani, între anii 2017-2018. Tânăra susține, însă, că familia actorului ar fi fost împotriva ei, de aceea relația lor nu a avut sorți de izbândă.

La patru ani de la moartea acestuia, însă, Cristina a rupt tăcerea și a dezvăluit pentru Click! că a rămas și insarcinată cu regretatul actor.  

„Eu rămasesem însărcinată cu el!  Mi-ar fi plăcut să fi păstrat copilul lui Costin! 

De aceea ne-am și despărțit, pentru că el  nu a vrut să păstrăm copilul. Mi-am luat hainele de la el și am plecat! 

L-am lăsat! Păi, ce vroiai să fac?! Să stau să trag de un om care nu vroia să facă nimic?! Mă săturasem!”, a declarat Cristina, în exclusivitate pentru Click!

Cristina e convinsă că, dacă nu l-ar fi părăsit pe Mărculescu, altul ar fi fost destinul amândurora.

Cristina a ajuns, zilele trecute, la Poliție! A depus plângere penală împotriva familiei iubitului agresor! 

Cristina Canela trăiește, în prezent, un adevărat coșmar. Tânăra este hărțuită constant de fostul concubin, care a primit și un ordin de restricție. Bărbatul și familia lui o amenință că îi vor lua copilul, pe care-l are cu el.

„Sincer, îmi pare rău să zic asta, dar mai bine păstrăm copilul lui Costin, decât să fac copil cu băiatul ăsta. Mi-am pus atât viața, cât și sănătatea mea în pericol! 

Și, uite unde am ajuns! Costin e între patru scânduri și eu sunt traumatizată, atât fizic cât și psihic, de niște oameni care nu au nici un fel de regret în ce spun și fac, nici un Dumnezeu nu au ca să nu spun suflet, că e o vorbă <<să fii om e lucru mare>>!”, ne-a spus tânăra, disperată.

„Mă amenință că mă omoară și că îmi dau foc la casă!” 

Cristina a ajuns, zilele trecute, la Poliție și a depus plângere penală împotriva familiei  fostului iubit, care o amenință în continuare, după terminarea ordinului de restricție. 

„Fratele fostului partener, cu care am o fetiță, mă amenință că vrea să-mi omoare familia și mă hărțuiește pe la curte unde stau! Mă tot amenință că îmi dă foc la casă și am depus plângere penală împotriva lui.

Acum două zile, am făcut plângerea penală, mi-au dat un număr de înregistrare ieri și acum aștept un răspuns. 

Eu nu vreau să le fac rău, vreau doar să mă lase în pace pentru că, de când s-a terminat ordinul de protecție, eu nu am primit nicio dovadă din partea lor că și-au schimbat comportamentul față de mine, ci dimpotrivă mai rău.

Vor să îmi facă rău și nu înțeleg cine este victima și cine este agresorul, pentru că în relația mea cu Claudiu eu sunt singura care am avut cel mai mult de suferit. Adică am fost expusă unei presiuni foarte mari după perioada de după sarcină. 

Am avut și o depresie postnatală care s-a manifestat prin niște stări foarte urâte și anume de nervi, de nesiguranță, niște stări de confuzie, de tristețe. Eu aveam nevoie de dragoste, de înțelegere, de sprijin emoțional în perioada respectivă, care a durat câteva luni bune până mi-am revenit eu”, ne-a mai spus Cristina.

„Mă bătea în cap cu papucul!” 

„În perioada de după naștere, am fost ba lovită în cap cu păpucul, ba batjocorită de familia lui, ba am fost lovită în pat cu pumni și picioare. 

Plus că m-a dat cu capul de peretele de la el din locuința unde stă cu părinții, m-a scuipat pe stradă și mi-a dat palme în cap când conduceam mașina, era să fac accident din cauza fricii și tot el face pe victima și eu sunt agresoarea de vină pentru toate…. 

Ba, mai mult, cumnata lui m-a amenințat că, dacă mă prinde mă calcă în picioare, cu ce drept îmi vorbește ea așa mi-e?!

Le voi cere daune morale pentru că am primit tratament de la medic și voi cere daune morale pentru că ei nu au voie să îmi afecteze starea mea de sănătate sub nicio formă!”, a adăugat Cristina, pentru Click!

Costin Mărculescu s-a stins din viață pe 8 iunie 2020, la vârsta de doar 50 de ani. Actorul a fost găsit mort în cadă, în garsoniera lui din București, unde locuia singur.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia (15) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
IMG 3233 png
celine dion jpg
Mihai Petre e1627449427429 webp
iulia vantur colaj instagram jpg
Irina Petrescu Actrita teatru film Romania 800x561 jpg
cub cleopatra stratan edward sanda png
cristina spatar jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net