Fosta iubită a lui Costin Mărculescu trăiește un coșmar: „Mă hărțuiește și mă amenință că-mi ia copilul” Ce semne primește Cristina de la regretatul actor după moarte

#Exclusiv Click!

Fosta iubită a lui Costin Mărculescu,  Cristina Canela trăiește un coșmar. Tânăra este hărțuită de fostul concubin, care a primit recent și un ordin de restricție. Bărbatul o amenință, însă, că îi va lua copilul. Cristina îl regretă și acum pe regretatul actor, de la care primește semne din lumea de dincolo. 

Cristina Canela, fosta iubită a lui Costin Mărculescu, a ajuns să-l regrete amarnic pe regretatul actor, care s-a stins din viață în urmă cu aproape patru ani de zile. Cristina ne-a mărturisit că-l visează noaptea pe Costin și primește chiar semne de la el, din lumea de dincolo. Tânăra trăiește în prezent un adevărat coșmar, căci fostul ei concubin o hărțuiește și amenință că-i ia copilul. 

Cristina Canela și Costin Mărculescu au fost iubiți timp de doi ani, între anii 2017-2018. Tânăra spune că familia actorului ar fi fost împotriva ei, de aceea relația lor nu a avut sorți de izbândă.

Cristina e convinsă că, dacă nu l-ar fi părăsit pe Mărculescu, altul ar fi fost destinul amândurora.

Cristina, fosta iubită a lui Mărculescu, amenințată și hărțuită de fostul concubin

După despărțirea de Costin Mărculescu, Cristina a avut ghinionul să întâlnească numai bărbați nepotriviți. Tânara crede chiar că este urmărită de un blestem. 

Cristina spune că îl regretă amarnic acum pe Costin Mărculescu, pe care l-a părăsit chiar înainte să moară pentru niște bărbați total nepotriviți. În prezent, ea trăiește un adevărat coșmar, căci fostul ei concubin  o hărțuiește și o amenință că-i ia fetița. 

„Eu am încercat, am zis că după acest ordin de restricție, el se va schimba și își va da seama de greșeli, va fi alt om, dar el tot pe mine mă acuză și tot eu sunt de vină pentru toate! Nu își asumă nimic! 

Este foarte dureros pentru că eu îi iubesc pe amândoi, și pe bebe și pe el, și este foarte greu și sufăr foarte mult. Dacă m-ar fi iubit, după patru luni s-ar fi văzut, mă cerea în căsătorie și își cerea iertare: <<am greșit și eu și tu, nu o să se mai repete, hai să facem să fie bine pentru copil, să facem ceva împreună!>>”. 

„Costin nu mi-ar fi făcut niciodată rău! Ăștia vor doar să-și bată joc”

„Dar el tot pe mine dă vina, el nu este de vină cu nimic, nu își asumă nimic din ce a făcut și familia lui. 

Păi, în primul rând Costin nu mi-ar fi făcut niciodată rău pentru că el chiar m-a iubit, nu ca ăștia care doar au vrut să își bată joc de mine. Dar, eu cred că tot el m-a ajutat să am și eu un suflet al meu lângă mine!

Și el uite că, după ordinul de protecție, tot nu s-a schimbat, pe el îl interesează copilul, nu eu. Mama lui l-a influențat și l-a întors împotriva mea mereu. Eu mi-am vândut casa și acum m-a ajutat Dumnezeu să iau alta. 

Îmi doresc o familie pentru fată, pentru mine, dar din păcate se pare că oricât aș încerca niciodată nu o să-mi găsesc liniștea și fericirea alături de un bărbat, care să mă iubească și să mă respecte cu adevărat, să mă prețuiască și să nu încerce să mă schimbe în altcineva!”, a povestit tânara, cu lacrimi în ochi, pentru Click!

Primește semne de la Mărculescu după moarte: „Mi-a căzut tabloul primit de la el de pe perete”

Cristina și Costin Mărculescu rămăseseră apropiați după despărțire. Tânăra chiar l-a ajutat cu bani în ultimii ani de viață, pentru că actorul ajunsese falit pe perioada pandemiei. Mărculescu nu mai avea nicio sursă de venit, înainte să moară. 

Actorul se zbătea într-o sărăcie lucie, uitat de toți. Mărculescu a locuit singur și trist într-o garsonieră în ultimii ani de viață, iar cei câțiva prieteni pe care îi mai avea îl mai ajutau cu bani ca să-și plătească chiria.

Cristina ne-a povestit că actorul îi mai apare uneori în vise și acum și chiar primește încă semne de la el, din lumea de dincolo. 

„Când m-am mutat cu ai mei în casa nouă, s-au întâmplat două chestii: mi-a căzut tabloul de la Costin de pe perete, de două ori, noaptea și a pornit din senin și melodia noastră, la 8 jumătate seara, când dădeam cu mătura la mine în cameră.

Într-o seară, după ce m-am certat cu tatăl copilului meu, l-am visat pe Costin care m-a avertizat să am grijă de fată și să mă duc la medic cu stomacul, pentru că în seara aceea mi se făcuse rău de tot”, a mai povestit Cristina, pentru Click!

Costin Mărculescu s-a stins din viață pe 8 iunie 2020, la vârsta de doar 50 de ani. Actorul a fost găsit mort în cadă, în garsoniera lui din București, unde locuia singur.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Canicula in Grecia FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
speak instagram jpg
camera televiziune jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
florin piersic jpg
ana barnoschi colaj instagram jpg
curcan istock jpg
4 grace kelly profimedia 0173054540 jpg jpeg
tora vasilescu captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net