EXCLUSIV Fosta iubită a lui Costin Mărculescu, dezvăluiri după parastas: ”Nu m-au invitat! Familia lui nu m-a plăcut niciodată!”


    Cristina Canela și Costin Mărculescufoto: arhivă personală
Cristina Canela și Costin Mărculescufoto: arhivă personală

Cristina Canela, fosta iubită a lui Costin Mărculescu, este foc și pară! Tânăra a fost singura dintre iubitele actorului care a participat la înmormântarea acestuia, anul trecut, însă la parastasul de un an, care a avut loc vineri, 4 iunie, a fost sărită de pe listă de către familia actorului. Supărată că nu a fost invitată la parastasul fostului ei iubit, Cristina a făcut acuzații, în exclusivitate pentru Click!, la adresa familiei lui Costin Mărculescu.

Dintre toate fostele sale iubite, singura care a venit la catafalcul actorului a fost Cristina Canela, ultima lui iubită. Cei doi s-au iubit în perioada 2017-2018, dar nici măcar cu ea Mărculescu nu a reușit să-și întemeieze o familie. Cristina și Costin rămăseseră însă apropiați, au ținut legătura, iar în perioada de izolare din timpul pandemiei, Cristina chiar l-a mai ajutat cu bani, deoarece actorul nu mai avea nicio sursă de venit și locuia într-o garsonieră cu chirie.

Vineri, 4 iunie, familia actorului din „Liceenii” a organizat parastasul de un an de la moartea acestuia. Din păcate, doar zece persoane din familie au fost prezente la cimitirul Reînvierea, acolo unde acesta își doarme somnul de veci. Sora acestuia, Minerva, a fost cea care s-a ocupat de parastasul de un an și a rugat-o pe Mara Bănică, prietena de suflet a lui Mărculescu, să-i invite la parastas pe toți prietenii artistului. Aceștia nu doar că nu au venit să țină de coliva prietenului lor, dar unii dintre ei nici nu s-au deranjat să răspundă la telefon.


    Costin Mărculescu a fost înmormântat pe 13 iunie 2020, la Cimitirul Reînvierea, din Capitalăfoto: Facebook
Costin Mărculescu a fost înmormântat pe 13 iunie 2020, la Cimitirul Reînvierea, din Capitalăfoto: Facebook

Cristina Canela însă, fosta iubită a artistului, s-a supărat că nu a fost invitată la parastasul fostului ei iubit. Mai mult, tănăra aduce acuzații familiei lui Mărculescu, dezvăluind că aceștia nu au plăcut-o încă din timpul relației ei cu regretatul actor. „Pe mine nu m-a invitat nimeni! Famila lui Costin nu m-a plăcut de la început. Mereu s-au băgat în relația noastră. Oricum, mie îmi face rău să mă duc la el la momânt, fac atacuri de panică”, a declarat Cristina Canela, în exclusvitate pentru Click!

Mărculescu își neglija sănătatea:”Nu a vrut să se trateze!”

Pe 8 iunie 2020, vestea fulgerătoare a decesului lui Costin Mărculescu cădea ca au trăsnet în showbiz-ul românesc. Costin Mărculescu a fost găsit mort în baie, în apartamentul lui din București. Vecinii au fost cei care au anunțat autoritățile după ce nu-l mai văzuseră de trei zile. Rezultatul autopsiei în cazul lui Costin Mărculescu a arătat că acesta a murit în urma unui infarct. În certificatul său de deces sunt menționate drept cauze și „insuficiență cardio-respiratoriu acută”, dar și „miocardofibroză și ateroscleroză aorto-coronariană”.

Nu mai este un secret pentru nimeni că, mai ales în ultimii doi ani de viață, atunci când rămăsese fără nici un venit, Costin Mărculescu și-a neglijat intenționat sănătatea. Artistul nu suporta medicii, salvările și lua pastilele cu alcool. Avea dureri mari la mâna stângă, aceasta fiind mai mereu înțepenită din cauza problemelor cu inima pe care le avea. “Eu cred că el era conștient de problemele lui de sănătate, dar din cauza faptului că îi era frică de medici, el nu a vrut să se trateze și a mers așa, fie ce o fi! Îmi pare rău de el, dar eu consider că oamenii după ce mor ne vizitează. Doar trupul moare, sufletul rămâne nemuritor și pe cei morți îi vom revedea. Eu mă uit la documentare despre viața de după moarte și ce se întâmplă cu sufletul omului după ce moare. Sunt conștientă că sufletul nu se pierde, ci continuă dincolo de moarte. Totul ține de destin, câte zilele avem, atât trăim. Din păcate, nu putem da nici timpul înapoi. Ce contează e să ne bucurăm de prezent, de fiecare clipă, în fiecare moment să-i facem pe ceilalți fericiți și să ne concentram mai mult pe noi înșine!”, a mai declarat Cristina, pentru Click!

Citește și:

EXCLUSIV Costin Mărculescu, uitat de toată lumea la parastasul de un an. Mara Bănică: «Taică-su era terminat»

Viața amoroasă tumultuoasă a lui Costin Mărculescu. Cine este femeia pe care a iubit-o cel mai mult

Gabriela Cristea poza principala jpg
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
astrolog madalina manole jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
bunicuta foto1 jpg
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
foto1  Vila cluj jpg
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png