Drama neștiută din viața lui Costin Mărculescu. Ce îl apăsa enorm, înainte de moarte: „Simțea că nu se ridică niciodată la rangul prietenilor săi din showbiz”

Au trecut aproape 4 ani de la moartea fulgerătoare a lui Costin Mărculescu. Viața i-a fost marcată de tot felul de momente și dacă a fost mereu în centrul atenției, fostul actor a avut și episoade triste, în care nu se regăsea și nu se încadra deloc în peisajul prietenilor săi bogați și cunoscuți.

Costin Mărculescu a murit pe 8 iunie 2020 / Sursă foto: arhivă
Costin Mărculescu a murit pe 8 iunie 2020 / Sursă foto: arhivă

La puțin timp după ce s-a aflat, în 2020, de moartea lui Costin Mărculescu, una dintre prietenele actorului a povestit detalii șocante din viața lui. 

Costin Mărculescu, pe post de măscărici la petreceri?

Potrivit informațiilor oferite de cancan.ro, Costin Mărculescu avea numeroase momente în care simțea că nu se ridică deloc la nivelul prietenilor săi din showbiz. Mai mult, lipsa banilor îl afecta profund și nu se mai regăsea în lumea celebră din care toți credeau că face parte.

  „Acum câțiva ani, parcă în 2018, Costin a vrut să-și organizeze o super-petrecere, de ziua de naștere. A mizat pe faptul că ziua lui e vara și oamenii sunt mai liberi. A plănuit totul, voia să-și dea un restart, să se reinventeze, să le arate tuturor că nu a ajuns la sapă de lemn.A chemat în jur de 200 de invitați. Din ăștia 200, au fost prezenți vreo 6-7. Și acum… toată lumea îi era prietenă, toată lumea îl plânge.

Îmi zicea că treceau luni de zile și nu vedea un telefon din partea celor pe care îi considera prieteni, nu-i dădea nimeni niciun mesaj, nici nu-l întrebau de sănătate sau ceva.Mai mult, de multe ori era chemat la petreceri pe post de măscărici, nu neapărat că nu se puteau desfășura aceste petreceri fără el. Mi-a povestit acum trei ani, la ziua mea de naștere, că simte că nu se ridică niciodată la rangul prietenilor săi din showbiz și se simțea inferior și jenat de situația precară în care se afla, din punct de vedere financiar.

Acum, toți l-au plâns, iar, când era în viață, un telefon nu-i dădeau”, a spus femeia, pentru sursa citată, la 2 zile de la moartea lui Costin Mărculescu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
banner julia chelaru png
banner complotul bonelor png
Oana Turcu (49 de ani) a sărbătorit Paștele în Dubai, alături de soțul ei, Cristi Brancu și fiul lor, Tudor
img (1) jpg
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net