Fosta iubită a lui Mărculescu, aruncată în stradă! „Am primit o palmă grea de la viață!”

Ultima actualizare:

Din rău, în mai rău! Fosta iubită a lui Costin Mărculescu a ajuns pe străzi, după ce l-a părăsit pe artistul decedat în urmă cu doi ani! Cristina îl regretă din tot sufletul acum pe Mărculescu, pe care l-a părăsit pentru niște bărbați, care acum au aruncat-o în stradă! Tânăra crede că, dacă nu l-ar fi părăsit pe Mărculescu, altul ar fi fost destinul amândurora.

Unul o punea să facă videochat, altul o înșela!

Cristina Canela, fosta iubită a lui Costin Mărculescu, trăiește într-un continuu coșmar după ce l-a părăsit pe artist, cu doar un an înainte ca acesta să treacă în neființă. Cristina a dezvăluit, abia acum, că și-a făcut bagajele și a plecat din casa regretatului artist pentru un alt bărbat, care ulterior s-a dovedit a fi o alegere total greșită.

Ca un blestem, însă, Cristina a plecat de la bărbatul pe care l-a acuzat că o punea să facă videochat și a nimerit din rău în mai rău, la un amic al acestuia care o plăcea. Recent, însă, tânăra a descoperit că este înșelată și a ajuns, într-un final, să fie aruncată pe străzi!

„M-a dat afară, cu tot cu bagaje, în stradă!”

Sunt foarte dezamăgită de viață, mă simt foarte rău! nd credeam că mi-am găsit jumătatea, din nou a trebuit să mai primesc încă o palmă de la viață!

Fostul iubit, Robert, la care mă mutasem dupa ce am plecat de la Sorin m-a înșelat cu fosta lui prietenă! M-a și bătut și mi-a aruncat hainele toate în stradă. Mi s-a făcut rău, am stat pe stradă până dimineața și m-a amenințat că- mi face rău!

Am ajuns să stau pe stradă și să dorm în mașină! Mai bine rămâneam cu Costin!”, ne-a povestit Cristina, care îl regretă foarte tare pe Costin Mărculescu, singurul bărbat adevărat din viața ei.

Despărțiti de familie!

Cristina Canela și Costin Mărculescu au fost iubiți timp de doi ani, între anii 2017-2018. Tânăra spune că și familia actorului a fost împotriva ei, de aceea relația lor nu a avut sorți de izbândă.

Sora lui, Minerva, îi face pomenile, din câte știu. Pe mine nu mă cheamă! Famila lui Costin nu m-a plăcut de la început. Ei mereu s-au băgat în relația noastră. Mie îmi face rău să mă duc la el la momânt că ci fac atacuri de panică, a declarat Cristina Canela, pentru Click!

Cristina și Costin rămăseseră apropiați după despărțire. Tînăra l-a ajutat cu bani pe actor, pentru că acesta era, pur și simplu, falit pe perioada pandemiei! Mărculescu nu mai avea nicio sursă de venit, înainte să moară. Se zbătea într-o sărăcie lucie, uitat de toți. Actorul locuia singur și trist într-o garsonieră, iar cei câțiva prieteni pe care îi mai avea îl mai ajutau cu bani ca să-și plătească chiria.

Costin Mărculescu s-a stins din viață pe 8 iunie 2020, la vârsta de doar 50 de ani. Actorul a fost găsit mort în cadă, în garsoniera lui din București, unde locuia singur.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net