EXCLUSIV Costin Mărculescu, uitat de toată lumea la parastasul de un an. Mara Bănică: «Taică-su era terminat»

Ultima actualizare:

    Costin Mărculescu a fost înmormântat pe 13 iunie 2020, la Cimitirul Reînvierea, din Capitalăfoto: Facebook
Costin Mărculescu a fost înmormântat pe 13 iunie 2020, la Cimitirul Reînvierea, din Capitalăfoto: Facebook

A trecut un an de la moartea fulgerătoare a lui Costin Mărculescu. Pe 8 iunie 2020, Mărculescu a făcut infarct, în propria locuință. La un an de la decesul tragic al acestuia, familia actorului i-a organizat vineri, 4 iunie, parastasul, însă imaginea de la cimitirul Reînvierea a fost dezolantă! Mărculescu a fost uitat de toți prietenii cu care chefuia în timpul vieții, la parastas fiind prezente doar o mână de persoane, din familia artistului.

Costin Mărculescu a murit singur, la 50 de ani, după ce toată viața lui a fost sufletul petrecerilor mondene din showbiz. Trist este că, la un an de la decesul tragic al actorulului din „Liceeni”, prietenii lui de pahar nu s-au înghesuit să vină la parastasul actorului să-i cinstească memoria. Doar zece persoane din familie au fost prezente la cimitirul Reînvierea, acolo unde acesta își doarme somnul de veci. Sora acestuia, Minerva, a fost cea care a organizat parastasul de un an. Un preot a oficiat slujba la biserică, apoi invitații au profitat de relaxarea restricțiilor și au mers la un restaurant, unde a avut loc pomana.

Mara Bănică: "Unii nu au răspuns nici la telefon"

Mara Bănică, prietena de suflet a lui Mărculescu, a sunat și a trimis mesaje pentru a-i invita la parastas pe toți prietenii artistului, însă mulți dintre aceștia nici nu s-au deranjat să răspundă la telefon. „A fost numai familia, 10-12 persoane. M-a rugat sora lui să anunț niște persooane publice să vină, dar nu au venit. Unii nu au răspuns nici la telefon. Unii chiar nu au putut să vină. Mitoșeru era la eveniment în afara Bucureștiului. Serghei Mizil era în Grecia. L-am anunțat și pe Pepe, care m-a întrebat dacă avem nevoie de ceva să-i spunem. Acum nu l-am văzut la biserică, dar Pepe se duce des la mormânt, la Costin, pentru că nepotul lui, Franco, este înmormântat în același cimitir. Înmormântarea, practic, eu și cu Pepe i-am făcut-o lui Costin. Acum, la parastas, l-am îmbrăcat pe Larry Freddy (n.r. actorul Răzvan Ghiță), i-am luat costum, apoi am mers la un restaurant. La înmormântare nu s-a făcut pomană la restaurant că era pandemie, dar am dat 125 de pachete. I-am scos și un album lui Mărculescu despre cariera lui, la 40 de zile. Taică-su era terminat săracul, la parastas, are 80 de ani. A fost trist!”, a declarat Mara Bănică, în exclusivitate pentru Click!


    Mara Bănică și Costin Mărculescu foto: Ștefan Ovidiu Photography
Mara Bănică și Costin Mărculescu foto: Ștefan Ovidiu Photography

A murit copleșit de datorii!

Pe 8 iunie 2020, vestea morții lui Costin Mărculescu a picat ca un trăsnet Actorul, care ar fi împlinit 51 de ani pe 29 iunie 2020, a fost găsit mort în casă, într-o stare avansată de putrefacție. Actorul a fost găsit decedat în cadă, după ce vecinii au dat alarma și au spus că actorul nu mai fusese văzut de mai multe zile și nici nu a mai răspundea la ușă ori pe rețelele sociale. După o viață petrecută în mijlocul prietenilor, era practic sufletul petrecerilor din showbiz, Mărculescu s-a stins din viaţă singur, uitat de prieteni.

În ultima perioadă a vieții sale, Costin Mărculescu intrase într-un con de umbră, actorul având probleme de sănătate, dar și financiare cât se poate de grave. Costin Mărculescu avea probleme cardiace și a apelat, în mai multe rânduri, la ambulanță pentru tratament. În certificatul de deces al lui Costin Mărculescu au fost menționate drept cauze ale morții „insuficiență cardio-respiratoriu acută”, dar și „miocardofibroză și ateroscleroză aorto-coronariană”. Mai mult, se pare că problemele financiare nu l-au ocolit pe Costin Mărculescu, iar în ultima perioadă a vieții apela la împrumuturi de la amicii săi apropiați, lucru care, spuneau cei din preajma lui, îi provocase și o ușoară depresie dublată, uneori, de atacuri de panică. Actorul nu mai avea nicio sursă de venit și locuia cu chirie.

Citește și:

Viața amoroasă tumultuoasă a lui Costin Mărculescu. Cine este femeia pe care a iubit-o cel mai mult

Fosta iubită a lui Costin Mărculescu: "Erai trist, obosit. Nu ai vrut să lupți, m-ai lăsat doar pe mine să trag pentru amândoi"

image
image
image
image
image
image
microfon pixabay jpg
caragea2 jpg
calina instagram jpg
1 sofia vergara jpg jpeg
Sâmbăta care tocmai ce a trecut a fost mare sărbătoare în familia cântăreței
banner nick radoi png
banner Jesica Zamfir png
banner maria lungu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net