Fosta iubită a lui Costin Mărculescu trăiește un coșmar după moartea actorului! „L-am lăsat pentru unul care mă punea să fac videochat!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cristina Canela, fosta iubită a lui Costin Mărculescu, îl plânge și acum pe actor! Tânăra trăiește un coșmar și regretă mai mult ca oricând că l-a părăsit pentru un tânăr, care a obligat-o să facă videochat! Sora actorului nu o chemă nici măcar la pomenile lui!

Fosta iubită a lui Costin Mărculescu trăiește un coșmar după moartea actorului. Foto: Click
Fosta iubită a lui Costin Mărculescu trăiește un coșmar după moartea actorului. Foto: Click

Dintre toate fostele iubite, singura care a venit să-l plângă la catafalc, la moartea lui, pe Costin Mărculescu a fost Cristina Canela. Cei doi au fost iubiți doi ani, între 2017-2018, dar nu au reușit să-și întemeieze o familie împreună.

Acum, la doi ani de la moartea regretatului actor, Cristina a găsit puterea să dezvăluie cum l-a părăsit pe Costin Mărculescu pentru un alt bărbat, care acum este coșmarul vieții ei! Cristina e chinuită de regrete târzii și remușcări în ce-l privește pe Mărculescu și ar vrea acum să întoarcă timpul înapoi, dacă s-ar mai putea!

Deși tânăra l-a părăsit pe Costin cu un an înainte de moartea lui, cei doi rămăseseră apropiați. Au ținut legătura chiar și în perioada de izolare din timpul pandemiei. Cristina l-a mai ajutat atunci și cu bani pe actor, pentru că acesta era falit! Mărculescu nu mai avea nicio sursă de venit, înainte de a muri, și locuia singur și trist într-o garsonieră, cu chirie.

„Era agresiv! Era să intru cu mașina într-un stâlp!”

Cristina a povestit, pentru Click!, cât de mult regretă că l-a părăsit pe actor pentru un tânăr, alături de care a trăit un adevărat coșmar. Tânăra a fugit de acasă, după ce a fost pusă să facă videochat!

Eu am divorțat acum de cel pentru care l-am lăsat pe Costin! Îl regret pe Costin! Nu l-am mai visat în ultima vreme.

Am fugit acum o lună de la acest băiat de acasă, pentru că era agresiv și m-a pus să fac videochat ca să-și ia el mașină și casă! M-a căutat să mă bată și să mă amenințe!

Era să intru cu mașina în stâlp, în seara în care am fugi!t Era ora 4 dimineața, am plecat când el dormea. M-am dus la un amic de-al lui, care mă plăcea. Am fost traumatizată cât am stat cu acest băiat!”, a povestit Cristina Canela, pentru Click!

„Famila lui Costin nu m-a plăcut! Mereu s-au băgat în relația noastră!”

Cristina Canela, fost iubită a lui Costin Mărculescu, a fost singura dintre multele iubite ale actorului care a venit la înmormântarea acestuia, în urmă cu doi ani! La parastasul de un an, însă, Cristina nu a fost invitată de către familia actorului.

Îi face sora lui, Minerva, pomenile, pe mine nu cheamă! Famila lui Costin nu m-a plăcut de la început. Mereu s-au băgat în relația noastră. Oricum, mie îmi face rău să mă duc la el la momânt fac atacuri de panică după aceea”, a declarat Cristina Canela, în exclusivitate pentru Click!

Vestea decesului lui Costin Mărculescu a venit neașteptat pe 8 iunie 2020, fiind anunțată în direct de către Dan Capatos. Actorul a fost găsit mort în cadă, în garsoniera lui din București, unde locuia singur.

Vecinii, care s-au alarmat că nu-l mai văzuseră de trei zile, i-au descoperit cadavrul și au anunțat imediat autoritățile. Rezultatul autopsiei în cazul lui Costin Mărculescu a arătat, ulterior, că actorul a decedat în urma unui infarct miocardic.

În ultimii doi ani din viață, Costin Mărculescu rămăsese fără nici o sursă de venit și se împrumuta de la prieteni pentru a putea supraviețui. Și-a neglijat intenționat sănătatea pentru că nu suporta medicii, și nici sirenele salvărilor. Prietenii au dezvăluit, după moartea lui, că actorul lua pastilele deseori cu alcool.

El nu a vrut să se trateze și a mers așa, fie ce o fi! Îmi pare rău de el, dar eu consider că oamenii după ce mor ne vizitează. Doar trupul moare, sufletul rămâne nemuritor și pe cei morți îi vom revedea”, ne-a mai declarat Cristina.

Costin Mărculescu s-a stins din viață, în urmă cu doi ani,  la vârsta de 50 de ani.
Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
cub laurentiu duță png
banner petre nastase png
image
actualitate.net
image
actualitate.net