EXCLUSIV Iubita lui Costin Mărculescu, adevărul despre despărțire: «Nu l-am putut ierta»


    Cristina Canela și Costin Mărculescu, pe vremea când erau împreunăfoto: Ștefan Ovidiu
Cristina Canela și Costin Mărculescu, pe vremea când erau împreunăfoto: Ștefan Ovidiu

Fosta iubită a lui Costin Mărculescu explică de ce s-a despărțit de actor și cum acesta i-a cerut să facă avort. Tânăra nu l-a putut ierta. "Dacă făceam acel copil acum eram o familie și împreună”, a mărturisit Cristina Canela, în exclusivitate pentru Click!

Cristina Canela, fosta iubită a lui Costin Mărculescu, face dezvăluiri pentru Click!. Tânăra explică de ce nu a rămas cu actorul și cum acesta i-a cerut să facă avort, pentru că nu era pregătit să devină tată! ”Motivul pentru care m-am despărțit de Costin nu e cel spus de alții, că l-am părăsit pentru altul acum doi ani de zile. Eram însărcinată și m-a pus să fac avort. Am stat cu el de vorbă, deja sarcina avea două luni și mi-a zis că încă nu se simte pregătit și că îi e frică și m-am închis în mine. M-am dus cerându-i bani, am făcut avort, și pe urmă m-a căutat să ne împăcăm, cerându-și iertare, dar nu l-am putut ierta pentru răul făcut, mă dezamăgise”, a mărturisit, pentru Click!, Cristina Canela, fosta iubită a lui Costin Mărculescu.

Cristina Canela: "Dacă făceam acel copil acum eram o familie"

Totuși, Cristina spune despre Costin că era un om bun, sensibil și că a păstrat relații bune cu el, chiar dacă lucrurile nu au fost așa cum trebuie între ei. ”La scurt timp am cunoscut pe altcineva, dar am rămas amici, nu ne-am blocat, a fost un om bun, sensibil, ca un copil nepregătit să devină tată. Deși își dorea, îi era frică. Din cauza fostei lui soții credea că și eu îl voi dezamăgi și nu mi-a dat o șansă. Dacă făceam acel copil acum eram o familie și împreună”, a mai spus Cristina. La 50 de ani, Costin Mărculescu a făcut infarct și a fost găsit mort în cadă, în propria locuință în noaptea de 10 spre 11 iunie, după ce vecinii au alertat presa. 

Fosta iubită a lui Costin a răbufnit pe Facebook

După moartea actorului, care ar fi împlinit 51 de ani pe 29 iunie, Cristina a răbufnit într-un mesaj pe Facebook. "La mulți ani pentru ziua ta de, 51 ani! Ai avut încredere în foarte mulți oameni care te-au dezamăgit între timp și, ce-i mai rău, e că nu m-ai ascultat când îți spuneam de ei că doar se folosesc de tine și să nu te mai vezi cu ei. Te-ai zbătut în zadar, ți-ai dorit să fii bărbatul puternic, pe care nu-l afectează nimic, dar oamenii te-au abandonat când ți-a fost mai greu, s-au folosit de tine amuzându-se pe seama ta! Te vedeam trist, obosit, cu sufletul plin de teamă, nu atât de singurătate, pentru că într-un fel îți plăcea, deoarece te săturase-și să mai suferi, dar te speria gândul că ai avut cândva un vis pe care, cu fiecare zi ce trecea, îți părea imposibil de realizat!Te-ai îndepărtat de toți, ai crezut în multă lume, Dumnezeu a fost bun prin mine, dar multă lume, prieteni, rude s-au băgat, m-au dat la o parte ușor din calea ta prin răutatea din sufletul lor!Dacă nu-mi păsa de tine, nu te certam mereu atunci când greșeai și nici alături la greu nu-ți stăteam atâta timp. Dar tu ai stricat, că nu ai vrut să lupți, m-ai lăsat doar pe mine să trag pentru amândoi!", scrie Cristina Canela, pe Facebook.

Citește și:

Viața amoroasă tumultuoasă a lui Costin Mărculescu. Cine este femeia pe care a iubit-o cel mai mult

Pepe și Mara Bănică, la parastasul de 40 zile al lui Costin Mărculescu. Familia a făcut un gest uriaș în memoria actorului

ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
fata diavol jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
FotoJet jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
Franta Danemarca FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg