Lora și Ionuț Ghenu au ales data nunții, după aproape 10 ani de relație: „Da, mă mărit!”

Bat clopote de nuntă! Lora se mărită! Ea și partenerul ei, Ionuț Ghenu, sunt, în sfârșit, pregătiți să-și unească destinele, după aproape 10 ani de relație și mai multe încercări nereușite. Când vor ajunge în fața altarului?

Lora se mărită! Ea și Ionuț Ghenu au ales data nunții / foto: colaj Instagram
Lora se mărită! Ea și Ionuț Ghenu au ales data nunții / foto: colaj Instagram

Lora și Ionuț Ghenu formează unul dintre cele mai longevive cupluri din România și, în sfârșit, după aproape 10 de relație, sunt gata să își unească destinele și în mod oficial. Cu toate că artista ar fi trebuit să îmbrace rochia de mireasă încă din 2020, pandemia și războiului de la graniță i-au dat planurile peste cap. Ei bine, acum, după patru ani de încercări eșuate, cei doi vor ajunge în fața altarului. Lora a dezvăluit recent că în scurt timp va afla data exactă când va avea loc marele eveniment.

Lora: „Da, mă mărit!”

Da, mă mărit! (…) Luni aflu data exactă! Așa am vrut, trebuia să ne căsătorim prima dată în 2020, dar știm cu toții ce s-a întâmplat în 2020, pandemie, apoi război, până ne-am liniștit și noi, a intrat viața pe un făgaș mai normal și vrem să facem asta anul ăsta”, a declarat Lora, pentru spynews.ro.

Bineînțeles, cum plănuiește nunta de ceva vreme, Lora s-a gândit și la rochia de mireasă. În urmă cu ceva timp, dezvăluia că, deși nu a ales un model, știe că nu își dorește o rochie de prințesă, voluminoasă, și cel mai probabil va opta pentru un model tip sirenă. De asemenea, este posibil să aibă mai multe rochii în ziua marelui eveniment.

Când mă gândesc la rochie, nu sunt genul cu rochiile voluminoase, nu știu dacă aș merge pe sirenă. Poate o combinație… Nu știu dacă voi avea o singură rochie, sunt prea multe lucruri care îmi plac. Designerii talentați nu ne fac deloc viața mai ușoară. Suntem nehotărâte, pierdem timp până alegem, dar am câteva idei în cap. Oricum o să fie o rochie care să mi se potrivească”, spunea artista, în urmă cu ceva timp.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net