Divele din România care au trecut prin patul lui Tristan Tate. Cu cine s-a iubit proxenetul

11 ianuarie 2023 8:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

Tristan Tate a devenit cunoscut în showbizul românesc după ce s-a aflat, în spațiul public, faptul că formează un cuplu cu nimeni alta decât Bianca Drăgușanu. După ce fosta prezentatoare și-a dat seama ce fel de om este l-a părăsit instant, astfel că s-a orientat către alte domnișoare din showbiz. Prima a fost Otilia Bilionera.

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate s-au cunoscut, după cum chiar blondina spunea, prin intermediul unor prieteni comuni, iar milionarul, neștiind cine era vedeta, și-a „permis” să o abordeze. 

„A văzut că am un copil”

Mai apoi, se pare că Tristan Tate și-a dat seama că vorbea, de fapt, cu o persoană publică. Fără să se ascundă, Bianca i-a povestit totul despre viața ei personală, despre fiica ei, Sofia și despre meseria pe care o are.

 „S-a întâmplat că ne-am cunoscut prin nişte prieteni comuni şi el a îndrăznit să mă abordeze, tocmai datorită faptului că nu ştia cine sunt. (…) 

S-a întâmplat că a avut curajul să mă abordeze. (…) El a văzut apoi Instagramul meu, a văzut că am un copil, că lucrez în televiziune. M-a întrebat dacă sunt într-o relaţie şi i-am spus că este complicat. Eu i-am spus, nu l-am minţit., declara Bianca, în 2018, despre legătura cu Tristan Tate. Cei doi s-au despărțit după 6 luni. 

Citește și - Cine este și cum arată femeia care i-a dăruit lui Tristan Tate un copil. Câștigă o avere din industria pornografică

Cu ce femei celebre din showbiz a mai avut legături amoroase Tristan Tate

Tot în 2018, după despărțirea de Bianca Drăgușanu, Tristan Tate a fost surprins de jurnaliști în compania brunetei Otilia Bilionera. Despre acesta, artista declara că este „un bărbat bine”.

„Foarte bine fac. L-am cunoscut pe Tristan Tate prin nişte prieteni comuni. Acum câteva zile ne-am cunoscut. Nu ştiu că acum câteva zile era cu Bianca, dacă eu nu am stat în ţară, nu ştiu ce se petrece prin ţară. Desigur, este un bărbat bine. E un băiat foarte bun Tristan.”, a spus Otilia Bilionera, la un post de televiziune, despre întâlnirea cu proxenetul.

Proxenetul a fost văzut chiar și în compania Alexandrei Stan. Cei doi au postat fotografii din inimitatea lor, pe rețelele de socializare, iar internauții au rămas uimiți la vederea lor.

„Sunt o persoană asumată. Am avut relații lungi, serioase. Dar, în ultimele luni, am fost singură. Vis-a-vis de ce s-a scris în presă, am ieșit de câteva ori și am simțit că nu e ce trebuie, nu e bărbatul cu care aș putea începe ceva serios și am rupt orice legatură”, a spus Alexandra Stan. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Mai multe