De ce s-au despărțit Fulgy și Bia Khalifa? Motivul controversat al separării

20 martie 2023 11:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fulgy (23 de ani) și Bia Khalifa (22 de ani) au ajuns de la iubiți, dușmani de moarte! După o relație de câteva săptămâni, cei doi „răzgâiați” ai showbiz-ului autohton, așa cum au fost supranumiți, și-au spus adio, cu scandal, în urmă cu o lună. Chiar dacă diva de pe OnlyFans declara în exclusivate pentru Click! că așteaptă inelul de logodnă de la băiatul Clejanilor și speră să se mărite cu el în viitorul apropiat, legătura lor nu a durat mult...

De la iubire la ură a fost doar un pas între Bia Khalifa și Fulgy, fiul lăutarilor Ioniță (53 de ani) și Viorica de la Clejani (50 de ani). Cei doi au crezut initial în iubirea lor și sperau la un viitor împreună. Așa că Fulgy a decis chiar să o prezinte și familiei sale, precum și prietenilor comuni, ceea ce a şi făcut, pentru a demonstra că sentimentele sale sunt serioase.

Mai mult, cei doi s-au și mutat împreună. De asemenea, au avut parte şi de o vacanță de câteva zile, în Italia, unde au plecat pentru a se cunoaște mai bine și pentru a se relaxa. Însă totul mergea de minune în relația lor doar în aparență.

Adevăratul motiv al despărțirii dintre Fulgy și Bia Khalifa

Neînţelegerile referitoare la gestionarea banilor se pare că au fost motivul principal care a dus la destrămarea idilei lor. Şi, desigur, şi alte mici certuri... Bia a declarat în spațiul public, după separare, că ea, de multe ori, ajungea să plătească consumația atunci când ieșeau împreună în oraș. Chiar și de ziua ei de naștere se pare că blondina a fost nevoită să scoată bani din buzunar ca să achite nota de plată de la un restaurant.

De asemenea, Bia Khlifa l-a acuzat pe Fulgy că acesta i-ar fi distrus mai multe bunuri pe care le avea și că ar fi amenințat-o că i-ar face rău, în mesaje trimise de pe alte conturi de pe rețelele sociale. Așa că tot acest caz a ajuns, la scurt timp, să fie prezentat organelor de lege, fapt pentru care Fulgy a purtat pentru o perioadă scurtă de timp o brățară de supraveghere, pentru a nu se mai apropia de Bia Khalifa. Contactată de Click!, în acele momente de cumpănă, Bia Khalifa ne făcea dezvăluiri impresionante despre idila pe care a avut-o cu fiul celebrilor lăutari.

„Rezolv treaba aceasta cum știu eu mai bine, nu prin jigniri cum face el. Fulgy este disperat ca om, asa, în general, nu doar în situația asta. Și ce dacă m-a pus să stau cu familia lui la masă, în timpul relației?! Ce, trebuia să stau la altă masa lângă ei?! De ziua mea de naștere nu mi-a făcut nici un cadou. A luat un buchet de flori primit gratis de la o firmă, iar masa în oraș de ziua mea eu am plătit-o”, spunea Bia Khalifa, în exclusivitate pentru Click!, înainte să ajungă la secția de poliție.

„A făcut și o criză de gelozie și din cauza lui Șișu (Tudor Sișu – n.r.). Pentru ce? Nu mai vreau copil cu el, nu vreau să îl cheme pe copilul meu Manole, nu mai am planuri de viitor cu el. Acum îmi doresc lângă mine un albanez. M-am decis! El ce spune despre mine pe Internet doar aberează. O să plătească el. O sa vedeți voi”, a mai spus Bia Khalifa, pentru Click!

Ce relații controversate a mai avut blondina Bia Khalifa?

În trecut Bia Khalifa s-ar fi iubit și cu Tudor Sișu (45 de ani), însă artistul a negat toate aceste zonuri care au apărut în spațiul public, susținând faptul că între ei doi nu există mai mult decât o relație de prietenie frumoasă.

Cu ce se ocupă Joanna, sora Biei

Sora Biei Khalifa, Joanna, și-a susținut sora în tot acest scandal recent în care a fost implacată Bia cu Fulgy. Până și la secția de poliție a fost alături de blondină.

Sora mea nu este persoană publică și nu vreau să sau detalii cu ce se ocupă ea. Pot zice că  are grijă de mine și eu de ea. Este suficient", a spus Bia Khalifa, pentru Click!

Cu cine s-a mai iubit în trecut Fulgy de la Clejani?

Fulgy se pare că și-a găsit deja fericirea lângă o altă domnișoară șatenă – misterioasă cu care deja s-a afișat în mediul online. În trecut, fiul celebrilor lăutari Ioniță și Viorica de la Clejani a mai fost implicat într-o relație amoroasă cu Alina, o fată considerată de amicii săi o adevărată „bombă sexy, siliconată și bine lucrată la sală", dar și cu Alina, o tânăra brunetă care spera să îl cumințească pe tânărul artist.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe