Lovitură pentru familia Clejanilor! Ioniță și Viorica, distruși

Ultima actualizare:

Familia Clejanilor pare să aibă lipici când vine vorba despre probleme, mai ales când la mijloc se află Fulgy. Fiul Vioricăi și al lui Ioniță ajunge încă o dată în fața judecătorilor, după ce dosarul lui a ajuns să fie pasat de la o instanță la alta.

Familia Clejanilor o ia de la capăt cu procesele, căci Fulgeraș Manole este citat într-un nou dosar care vizează problemele lui cu drogurile. Însă, situația este una tare încurcată, căci magistrații nu au idee cine trebuie, de fapt, să judece cazul fiului Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani.

Citește și: Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, nuntă cu ștaif. Va avea două perechi de nași

Fulgy din familia Clejanilor, chemat iar în instanță

Prima dată, dosarul în care acesta este implicat de data aceasta, a fost înregistrat la Judecătoria Sectorului , dar magistrații au considerat că nu este de competența lor, așa că l-au transmis mai departe către Sectorul 6.  

„Admite excepţia de necompetenţă teritorială invocată din oficiu. Declină competenţa de soluţionare a sesizării de înlocuire a măsurii de obligare provizorie la tratament medical, dispusă cu privire la intimatul Manole Dan Constantin Fulgeraş în favoarea instanţei competente – Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti (instanţă în circumscripţia căreia se află unitatea sanitară Centru de Evaluare şi Tratament a Toxicodependenţelor pentru Tineri 2 sf. Stelian).

Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina statului. Onorariul apărătorului desemnat din oficiu intimatului, av. Nefliu Mariana Daniela, în cuantum de 313 lei, rămâne în sarcina statului şi se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei. Fără cale de atac”, se arată în decizia respectivă, pe Portal.just.ro.

Iată și: Cum au reușit Clejanii lui Johnny Depp să facă paranghelie în trei țări!

Dosarul lui Fulgy, pasat între instanțe

După ce au primit dosarul de la colegii lor, judecătorii din Sectorul 6 l-au pasat înapoi, susținând că nici ei nu sunt cei care ar trebui să ia o decizie în cazul fiului din familia Clejanilor. Mai mult decât atât, au cerut chiar și ajutorul instanței superioare ca să găsească o soluție.

„Admite excepţia necompetenţei teritoriale a Judecătoriei Sectorului 6 Bucureşti, invocată din oficiu. ÎDeclină către Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti competenţa de soluţionare a sesizării având ca obiect înlocuirea/încetarea obligării la tratament medical (art. 568 NCPP), privind pe intimatul Manole Dan Constantin Fulgeraş (...).

Constată ivit conflictul negativ de competenţă şi sesizează instanţa ierarhic superioară comună - Tribunalul Bucureşti. Cheltuielile judiciare avansate rămân în sarcina statului. Fără cale de atac”, au decis cei de la Judecătoria Sectorului 6.

Vezi și: Viorica şi Ioniţa de la Clejani, afectaţi serios de pandemie: «Am cheltuit toate economiile»

Fulgy din familia Clejanilor, judecat pentru tâlhărie

Anul trecut, tânărul a fost trimis în judecată pentru o tâlhărie comisă asupra unui jurnalist, după ce Fulgy a fost prins drogat la volan. Fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a fost nevoit atunci să își trateze problemele cauzate de dependența de substanțele interzise. Anul acesta, Fulgy a fost condamnat la doi ani cu suspendare pentru fapta comisă anul trecut.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 3 Bucureşti de luare a măsurii de siguranţă de obligare provizorie la tratament medical a inculpatului MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAS, propunere formulată prin rechizitoriul nr. 6686/P/2021 din 22.09.2021 înregistrat pe rolul Judecătoriei Sectorului 3 Bucureşti sub nr. 21488/301/2021.

Dispune obligarea provizorie a inculpatului MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAS la tratamentul medical prescris de un medic de specialitate până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol. (...) Dacă suspectul sau inculpatul încalcă cu rea-credinţă măsura obligării provizorii la tratament medical, judecătorul (...) dispune (...) internarea medicală provizorie a suspectului sau inculpatului”, a fost decizia luată de autoritățile române anul trecut.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net