Cum au reușit Clejanii lui Johnny Depp să facă paranghelie în trei țări!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

București-Bruxelles-Londra. Acesta a fost periplul concertistic al Tarafului de la Clejani în decurs de trei zile: joi, sâmbătă și duminică. Viorica și Ioniță au susținut, alături de cei 13 instrumentiști, trei concerte săptămâna trecută și au făcut senzație peste tot. Au ridicat lumea pe mese în Berăria H, la Bruxelles au fost aclamați de mii de oameni, iar în Londra au ridicat oamenii de pe scaune la un restaurant românesc. 

Taraful Clejanilor, alături de marele actor Johnny Depp
Taraful Clejanilor, alături de marele actor Johnny Depp

Taraful Clejanilor, în maraton: trei concerte în trei țări!

Fără vreo urmă de îndoială, Taraful de la Clejani în frunte cu Viorica și Ioniță rămân artiștii preferați ai românilor de pretutindeni. Dovada incontestabilă o reprezintă cele trei concerte desfășurate în weekend, la care au venit mii de fani, care s-au distrat la cote maxime. Au dansat frenetic, au simțit muzica și au cântat la unison piesele Clejanilor, vers cu vers!

Joi, 28 aprilie, Clejanii au urcat pe scenă la ora 20.00. Spectacolul artistic trebuia să dureze o oră, așa cum se întâmplă în mod normal, dar au plecat de pe scena la ora 2 dimineața pentru că fanii au cerut bis la melodiile lor.

Vioricăi nu i-a displăcut, ba din contră, s-a distrat cot la cot cu fanii care nu s-au dezlipit de lângă ea. Într-un filmuleț se poate vedea cum artista este nevoită să se urce pe masă pentru a putea să își desfășoare momentul.

Citește și: Dramă în familia Clejanilor! Fulgy, condamnat la doi ani de închisoare

Piesa "Cine seamănă cu mine/Cine numele mi-l poartă" a fost momentul maxim, pentru că publicul a cerut-o de mai multe ori la bis și a cântat în cor cu Viorica.

„Vă mulțumesc frumos pentru aprecieri, dar să știți ca la concertele noastre cam așa este de fiecare dată. Vin foarte mulți oameni și ne știu toate piesele, ceea ce ne bucură foarte tare.

Am urcat la ora 8 pe scenă și am plecat acasă la ora 2 dimineața, pentru că oamenii au cerut sa mai stăm pe scenă, au cerut bis la aproape toate piesele noastre, la "Bordeiașul", la "Cine seamănă cu mine", la multe, și au cântat împreună cu noi. Am făcut poze, ne-am îmbrățișat! Normal că am stat cu ei pentru că ne-a fost drag și le suntem recunoscători că au venit de la sute de kilometri să ne vadă. Ne-am simțit enorm de bine.", a spus Viorica pentru Click!. Despre show-ul din Capitală puteți citi aici.

Viorica a dansat pe mese la concert
Viorica a dansat pe mese la concert

Au umplut piața din Bruxelles

După momentul de joi, Viorica și Ioniță au plecat la Bruxelles unde au concertat la Balkan Festival, în concertul extraordinar „Poveste fără sfârșit”, alături de Goran Bregovic. Înainte de concert, Viorica și Ioniță s-au oprit la o cafenea pentru micul dejun, însă au fost copleșiți de ce s-a întâmplat, în plină stradă.

O orchestră de muzicanți-instrumentiști francezi, cu violoncele, viori și acordeoane, s-au oprit pe terasă și au interpretat melodia lor "Cucu și Corbu". Viorica și Ioniță au rămas muți de uimire și au început să filmeze scena.

Bineînțeles, Viorica a cântat alături de ei, iar lumea de pe stradă s-a strâns ca la urs, cum s-ar spune pe românește!

Vezi și: Ce cadou superb i-a făcut Ioniţă de la Clejani soţiei lui: «Sunt un romantic incurabil»

„Nu am văzut așa ceva. Suntem impresionați și vă mulțumim din suflet", le-a spus Ioniță în limba franceză oamenilor care i-au înconjurat. Seara, momentul de pe scenă al Clejanilor a fost o reușită, pentru că un puhoi de oameni, români și francezi, s-a strâns și au ovaționat trupa. Nu au stat o clipă! 

După aceste spectacol, cei 15 membri au zburat spre Londra. De 1 mai, Taraful de la Clejani a cântat la un restaurant cu specific românesc. Și acolo au fost întâmpinați cu bucurie și voie bună de iubitorii muzicii lor. 

Probleme penale cu fiul lor, Fulgy 

Dacă pe plan profesional, Viorica și Ioniță sunt super-realizați, iată că în familie există multe probleme. Copiii lor, Fulgy și Margherita le cam dau bătăi de cap. Chiar înaintea Paștelui, instanța a decis să-l condamne pe fiul Clejanilor la doi ani cu suspendare și să achite daune în valoare de 10.000 de lei, pentru tâlhărie.

La cea mai mică abatere de la lege, poate ajunge în spatele gratiilor. De asemenea, el este nevoit să anunțe autorităților orice schimbare de domiciliu, sau deplasare care depășește durata de cinci zile. Fulgy a avut mari probleme anul trecut din cauza consumului de substanțe ilegale, aspect care i-a afectat relațiile cu familia și cu cei dragi.

Fulgy documenta fiecare moment al vieții sale pe social-media și o țară întreagă l-a văzut pe fiul Clejanilor, delirând și făcând acuzații aberante la adresa părinților, cum ar fi spre exemplu că îl țin sechestrat. 

Viorica și Ioniță de la Clejani au trecut printr-o perioadă foarte dificilă din cauza dependenței de substanțe a fiului lor și au fost nevoiți să-l interneze pe acesta la Spitalul Obregia, dar și la o clinică de lux pentru dependenți. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net