Ce cadou superb i-a făcut Ioniţă de la Clejani soţiei lui: «Sunt un romantic incurabil»

A împlinit 49 de ani pe 13 februarie, iar de Florii și-a serbat onomastica. Viorica de la Clejani a fost răsfățată de fiecare dată de familia ei. De data aceasta, celebrul ei partener, Ioniţă, alături de care formează unul dintre cele mai longevive cupluri de la noi, i-a făcut un cadou de zile mari.

cub ionita de la clejani png

Un romantic incurabil! Chiar și acum după atâția ani de căsnicie. Aproape 32 de ani pe care îi vor serba anul acesta. Cu siguranță Ioniță de la Clejani va pregăti o surpriză de zile mari Vioricăi, cu ocazia acestei date, așa cum face de obicei.

În utlima perioadă cadourile pentru partenera lui sunt unele cu iz de cultură. În februarie când a serbat 49 de ani, Viorica a primit un tablou portret realizat de pictorul Mihai Glodeanu, care o înfățișează alături de Ioniță. El a avut grijă să îi specifice artistului să îi picteze și o brățară, astfel că în realitate Viorica a primit o data cu tabloul și o brățara cu diamante superbă.

De Florii, Viorica a primit un alt cadou superb. Nu vă așteptați la parfumuri sau bijuterii, ci obiecte de artă. Este vorba despre încă două tablouri pictate de artiști cunoscuți.

"I-am cumpărat Vioricăi două tablouri superbe. "Cobza și lada de zestre" pictat de către pictorul Dumitru Macovei,  și "Buchet de flori" realizat de pictorul Mihai Glodeanu. Și-au găsit rapid locul pe pereții casei noastre. I-am dedicat o poezie pentru că sunt un bărbat romantic", a spus Ioniță de la Clejani, pentru Click!.

Sunt din 1990 împreună, iar anul acesta împlinesc 32 de ani, așa că Viorica ar putea ghici cadoul. 

Cum s-au cunoscut Viorica şi Ioniţă de la Clejani

De-a lungul timpului au avut și cumpene, dar au știut să le depășească și iată-i împreună.

“ Îl știam pe Ioniță de mult, îl vedeam pe stradă, dar nu aveam curaj să vorbesc cu el. Era matur și frumos, nu avea el ochi pentru mine.

Mătușa mea ne-a făcut cunoștință, mi-a spus că e băiat bun, de familie. Ne-am văzut, ne-am plăcut și de atunci am rămas împreună. M-a cerut în căsătorie în trei secunde. Stăteam la umbra unui salcâm și mi-a zis. «Dacă nu te măriți cu mine, mă însor cu alta! Ai 10 minute să te gândești». De aici, vă daţi seama ce am făcut”, a povestit Viorica de la Clejani, la Kanal D.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Spovedanie foto Ziarul Lumina jpg
image
image
image
image
image
image
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net