Fulgy, reținut din nou de Poliție! A lovit un jurnalist cu pumnul și i-a luat telefonul

Ultima actualizare:

    Fulgy a fost reținut de polițiștii de la Secția 12foto: arhiva personală/Instagram
Fulgy a fost reținut de polițiștii de la Secția 12foto: arhiva personală/Instagram

Problemele cu legea ale lui Fulgy de la Clejani (23 de ani) nu se mai termină. Sâmbătă, 10 iulie, fiul Clejanilor a fost reținut, din nou, de Poliție după ce a agresat un jurnalist și i-a sustras telefonul mobil.

Totul s-a întâmplat după ce în noaptea vineri, 9 iulie, Fulgy a chemat polițiștii acasă la familia Clejanilor, reclamând că este sechestrat de către tatăl său, Ioniță de la Clejani.

Sâmbătă dimineața, 10 iulie, Fulgy a mers la secția 12 Poliție să îi facă plângere penală tatălui său, dar nu l-a lăsat inima “să bage oameni la închisoare”, după cum el însuși a declarat ulterior pe Instagram, rupând plângerea.

Sâmbătă după amiază însă, Fulgy a comis-o din nou: a lovit un jurnalist cu pumnul și i-a sustras telefonul, acesta sunând la numărul de urgență 112. Până la sosirea oamenilor legii, jurnalistul și-a recuperat telefonul.

„La data de 10.07.2021, în jurul orei 14.00, Secția 12 Poliție a fost sesizată, prin apel  112, de către un jurnalist, cu privire la faptul că în  timp ce realiza un reportaj despre o  familie cunoscută în spațiul public, un membru al familiei l-a lovit cu pumnul și l-a deposedat de telefonul mobil. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 12, care au luat legătură cu persoana vătămată, stabilind că cele sesizate se confirmă, reporterul recuperând telefonul până la sosirea polițiștilor.

Tânărul reclamat a fost condus la audieri la sediul subunității de poliție. Au fost identificați și audiați mai mulți martori, fiind vizionate și mai multe seturi de imagini. În cauză sunt efectuate cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, cu tânărul în cauză în stare de reținere”, se arată în comunicatul Poliției.

image
image
image
image
image
image
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net