Viorica din Clejani, dans pe mese, înconjurată de mii de fani!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Viorica și Ioniță de la Clejani au isterizat publicul cu piesele lor celebre și săltărețe, într-un spectacol inedit. Peste o mie de persoane au venit să îi audă, iar Viorica a prelungit programul artistic pentru încă o oră, pentru că oamenii au cerut bis. Artista a dansat pe mese, iar femeile au stat pe lângă ea ca la un concert al Madonei, aplaudând-o și cântând împreună.

Viorica din Clejani, dans pe mese, înconjurată de mii de fani
Viorica din Clejani, dans pe mese, înconjurată de mii de fani

Viorica din Clejani, dans pe mese, într-un concert de excepție!

Cu foc, patimă și poftă! Așa au cântat Viorica și Ioniță de la Clejani alături de taraful lor, joi seara, într-un club Nordul Capitalei, și au făcut-o de dragul celor peste o mie de fani care au venit să îi vadă și să petreacă la cote maxime. Ieșirea din pandemie i-a făcut pe oameni să se elibereze și să petreacă așa cum făceau o dată, și iată că românii nu se dezmint de spiritul lor: s-au distrat la cote maxime.

Au venit din toată țara, Craiova, Cluj, Timișoara, când au aflat că Taraful Clejanilor susțin concert în Capitală.. Treisprezece instrumentiști, în frunte cu Viorica și Ioniță de la Clejani au urcat pe scenă la ora 20.00. Spectacolul artistic trebuia să dureze o oră, așa cum se întâmplă în mod normal, însă modul în care au fost primiți de către public și faptul că a cerut bis la melodiile lor, iată că i-au ținut încă o oră pe scenă pe celebri artiști.

Vioricăi nu i-a displăcut, ba din contră, a fost în elementul ei și s-a distrat cot la cot cu fanii care nu s-au dezlipit de lângă ea. Într-un filmuleț realizat de cei veniți la concert se poate vedea cum artista este nevoită să se urce pe masă pentru a putea să își desfășoare momentul. Piesa "Cine seamănă cu mine/Cine numele mi-l poartă" a fost momentul maxim, pentru că publicul a cerut-o de mai multe ori la bis și a cântat în cor cu Viorica.

Viorica din Clejani: „Au cerut bis la aproape toate piesele noastre”

Contactată de Click!, pentru a o felicita, artista a împărtășit din experiența memorabilă de joi seara, 28 aprilie. „Vă mulțumesc frumos pentru aprecieri, dar să știți ca la concertele noastre cam așa este de fiecare dată. Vin foarte mulți oameni și ne știu toate piesele, ceea ce ne bucură foarte tare.

Aseară, (n.r. joi seara, 28 aprilie) am urcat la ora 8 pe scenă și am plecat acasă la ora 2 dimineața, pentru că oamenii au cerut sa mai stăm pe scenă, au cerut bis la aproape toate piesele noastre, la "Bordeiașul", la "Cine seamănă cu mine", la multe, și au cântat împreună cu noi. Am făcut poze, ne-am îmbrățișat! Normal că am stat cu ei pentru ca ne-a fost drag și le suntem recunoscători că au venit de la sute de kilometri să ne vadă. Ne-am simțit enorm de bine", a spus Viorica pentru Click!

Clejanii vor cânta la Bruxelles

După succesul de aseară, Viorica și Ioniță de la Clejani se pregătesc pentru un alt spectacol important. Mai precis, pe 30 aprilie, Viorica și Ioniță vor fi prezenți la Bruxelless în concertul extraordinar „Poveste fără sfârșit”. Evenimentul va fi deschis de celebrul Goran Bregović pe data de 29 aprilie, iar seara următoare va aparține celui mai tare cuplu în muzica lăutărească de petrecere.

"Vom aduce în prim-planul audienței internaționale cântece vechi romanești din secolul XVIII -XIX, interpretate ca atare, în stilul unic ,,Viorica și Ioniță de la Clejani”, dar și melodii reorchestrate cu chitara electrică, distors&drums: Etnic rock progresiv", a anunțat Ioniță pe pagina de Facebook.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net