Bia Khalifa și Fulgy s-au despărțit! Blondina l-a amenințat: „Nu fac tam-tam, doar mă protejez”

Ultima actualizare:

Bia Khalifa (22 de ani) și Fulgy (23 de ani) nu mai formează un cuplu! Anunțul a fost făcut în urmă cu câteva ore chiar de cei doi, pe paginile lor de Instagram. S-au iubit timp de câteva săptămâni, sperau că se vor căsători, însă iubirea lor a avut un final total neașteptat atât pentru ei, cât și pentru cei dragi.

Bia Klalifa și fiul Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani și-au spus adio! Vestea tristă a fost dată chiar de ei doi.

„Sunt singură, regina s-a întors! Și pentru cine mă întreabă, eu l-am lăsat! Eu am pus prima story și a pus și el după. Dacă e cuminte și își vede de treaba lui nu vă spun ce s-a întâmplat, rămâne privat totul, pentru că eu nu fac tam-tam, doar mă protejez.

Însă, în caz de ceva răspund pentru a corecta ceva anume în ceea ce privesc discuțiile legate de mine. TikTok-ul și Instagramul este plin doar cu poze cu mine și nu le șterge ci le arhivează să nu piardă like-urile…atât am avut de spus, nu are decât să își vadă de treabă și să o lăsăm moartă”, a prcizat Bia Khalifa.

De asemenea, nici Fulgy nu s-a lăsat mai prejos și a confirmat și el separarea de femeia cu care s-a iubit cu patimă, timp de câteva săptămâni, și cu care spera să aibă o relație de lungă durată: „Ca să vă țin la curent cu realitatea, nu cu imaginea pe care v-o prezint eu, pe aplicațiile mele de socializare. Fosta mea relație de prietenie, s-a încheiat! SINGLE!”.

Fuly și Bia Khalifa păreau îndrăgostiți

Cele două vedete se afișau peste tot împreună! Petreceau timp de calitate unul cu celălalt și dădeau impresia că sunt mai bine ca niciodată! Bia anunța cu surle și trâmpițe că locuiește sub același acoperiș cu Fulgy și sunt mai bine ca niciodată. Ba mai mult, blondina ne declara recent că i-a iertat și infidelitatea partenerului său de viață.

Pentru că toate lucurile între ei mergeau într-o direcție bună, Bia Khalifa ne mărturisea recent că așteaptă și inelul de logodnă de la iubițelul, Fulgy.

„Fulgy mi-a bătut apropouri subtile să ne căsătorim și dacă o să mă ceară în căsătorie, de ce să nu mă mărit? Mă gândesc că nu mi-ar sta rău deloc cu un inel de logodnă pe degetul inelar. Plus că el nu poate vorbi cu mine despre faptul că urmează să mă ceară de soție pentru că trebuie să fie o surpriză”, ne spunea Bia Khalifa.

Click! spune

Bia Khalifa nu este străină de lumina reflectoarelor! În trecut bomba sexy a participat la „iUmor”, de la Antena 1, dar și la show-ul “Sunt celebru, scoate-mă de aici”, de la PRO-TV, unde a reușit să stârnească o adevărată furtună printre concurenți, deoarece a avut conflicte aprinde cu vedete precum Ami, Cornel Palade, Anisia Gafton dar și Ruxi.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net