Bia Khalifa, declarații halucinante despre incidentul din aeroport. Iubita lui Fulgy vrea dreptate: „Ne batem cu 2 pandemii: prostia și Covid-ul”

#Exclusiv Click!

Bia Khalifa (22 de ani) face ce face și ajunge din nou în centrul atenției! De această dată, vedeta a fost implicată într-un nou scandal cu personalului Aeroportului Otopeni, deoarece, susține ea, un angajat a agresat-o fizic. Contactată de Click!, blondina ne-a dezvăluit faptul că, în aceste momente, așteaptă eliberarea unui certificat medico-legal pentru a prezenta cazul magistraților.

Bia Khalifa vrea să ia măsuri drastice după incidentul din aeroport

Bia Khalifa a fost implicată recent într-ul alt scandal! Diva a susținut în spațiul public că un angajat din cadrul Aeroportului Otopeni din București a fost agresiv fizic cu ea, ba mai mult, a încătușat-o fără nicio vină. După acele momente de cumpănă pentru tânără, aceasta a ieșit în spațiul public, printr-un mesaj postat pe contul său de Instagram, în care susținea că unul dintre agenții instituției a început să o lovească după care a încătușat-o. Totul s-a întâmplat în timp ce se ducea cu iubițelul Fulgy într-o vacanță în Milano.

„M-am legitimat în Aeroport, am prezentat actele, a fost ok. O polițistă m-a controlat și a fost totul în regulă cu mine, însă colegul ei care era lângă ea a procedat după cu mine cum a procedat...ați văzut și voi. Întreabă-i pe ei de ce s-au comportat așa cu mine...atât de urât. Nu i-am înjurat, nu este adevărat, a avut ăla boală pe mine. Eu mi-am respectat rândul, am respectat totul acolo.

Pe data de 22, luna aceasta, îmi iese certificatul medico-legal. O să îi dau în judecată! Sper să nu fie o nedreptate...să nu zică că am încălcat legea, sper să nu inventeze ceva să se scoată ei cumva și să ies eu oaia neagră. Pot să îți spun că ne batem cu două pandemii: prostia cu coronavirusul. Atunci când s-a întâmplat totul eram cu Fulgy și el a rămas șocat când a văzut că un polițist sare pe mine fară să fac nimic greșit. Este ceva inadmisibil ce s-a întâmplat atunci acolo”, a declarat Bia Khalifa pentru Click!

Reacția oficială a reprezentanților Aeroportului Otopeni

După declarațiile publice ale Biei Khalifa pe care le-a postat pe contul său de Instagram, reprezentanții Aeroportului Otopeni au avut și ei un punct de vedere în care spuneau cu totul altceva:

„După ce colegii noștri din cadrul Aeroportului Otopeni au rugat pe prietenul unei ”vedete” să stea în mod civilizat la controlul de frontieră și să nu se bage în fața altor pasageri, aceasta a adresat injurii acestora după ce i-au verificat documentul de călătorie.

În momentul în care polițiștii de frontieră au vrut să o conducă în linia a doua de control pentru sancționarea contravențională, aceasta a devenit agresivă, lovindu-l cu piciorul pe unul dintre colegi, fapt pentru care a fost încătușată și condusă la camera de control de pe sensul intrare în țară.

Aceasta a fost sancționată contravențional cu suma de 4 000 lei pentru ”săvârșirea fără drept a oricărui act de violență fizică sau verbală asupra unei persoane aflate în perimetrul unui aeroport”, sancțiune prevăzută de Codul Aerian”, acesta este o parte din mesajul reprezentanților Aeroportului Otopeni.

Click! spune

Bia Khalifa a ajuns în centrul atenției după ce a participat la show-ul concurs de la PRO-TV „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. În prezent, vedeta de pe OnlyFans este implicată, de câteva săptămâni, într-o relație amoroasă cu Fulgy, fiul șugubăț al Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net