Război total în showbiz! Bia Khalifa, atac dur la Cornel Palade: „Îmi zicea că arăt ca o minoră și că sunt bună”

#Exclusiv Click!

Bia Khalifa (23 de ani) face ce face și îl atacă din nou pe Cornel Palade (70 de ani). Asta după ce în urmă cu mai bine de trei luni, cei doi se certau în cadrul competiției “Sunt celebru, scoate-mă de aici”, de la PRO-TV, ca la ușa cortului. Contactată de Click!, celebra Bia de pe OnlyFans i-a adus alte noi acuzații marelui actor.

Bia Khalifa a reușit să provoace multe reacții negative în rândul telespectatorilor după ce a fost implicată în foarte multe conflicte, pe parcursul show-ului, cu ceilalți colegi cu care era în competiție. Printre ei se numără și Ruxi, căreia i-a dat cu paharul de apă în față, Anisia Gafton, Ami pe care a jignit-o și a scuipat-o, dar și Cornel Palade. În ciuda diferenței de vârstă care este între Bia Khalifa și Cornel Palade, tânăra nu a avut niciun fel de rețineri să îi vorbească urât.

„Du-te-n .... Ești fake, toată lumea trebuie să vadă că ești mincinos”, îi spunea Bia Khalifa lui Cornel Palade, în competiție.

Timpul a trecut și se pare că Bia Khalifa nu își dorește să încheie conflictul dintre ea și Cornel Palade din cauză că aceasta îi aduce o serie de acuzații destul de grave.

Citește și - Dan Negru, reacție virulentă la conflictul dintre Bia Khalifa și Cornel Palade: «Nu reprezintă România»

„Vreau să vă zic faptul că acea reacție pe care am avut-o în timpul competiției la adresa lui Cornel Palade a fost în scopul de a mă apăra pe mine însămi, nimic mai mult. Ca orice om am și eu limite, este ceva normal ca uneori să reacționezi și așa. Țin minte că în concurs Cornel Palade îmi zicea că arăt ca o minoră de 15 ani și sunt bună și la trup și la chip. Asta nu se știe, nici ceilalți colegi ai mei văd că nu vorbesc deloc despre asta. Tac!”, a declarat Bia Khalifa pentru Click!

Cornel Palade, atac la adresa Biei

Contactat de reporterii Click!, actorul a rămas inițial șocat de toate afirmațiile pe care Bia Khalifa le-a făcut la adresa lui prin intermediul nostru, însă în același timp nu a ezitat să arunce la adresa sa săgeți cu venin:

„Nu știu ce am mai zis atunci. Fraților, fata asta are probleme. Eu nu cred că este important ce aberează această Bia Khalifa. Nici nu mai țin minte ce spune ea. Ea nu știe ce vorbește de multe ori, ea amestecă lucrurile. Cred că i-au rămas niște chestii în minte de la OnlyFans și de la junglă”.

Click! spune

Bia Khalifa sau Bianca Niculai, pe numele ei din buletin, nu este deloc străină de lumina reflectoarelor. Blondina a apărut prima dată la „iUmor”, în sezonul difuzat în pandemie după care la “Sunt celebru, scoate-mă de aici”, unde a ajuns să fie subiect de discuție din cauză că l-a înjurat pe Cornel Palade.

Tânără se pare că a avut o copilărie destul de chinuită, deoarece Bia, a declarat că nu a avut o relație deloc bună cu tatăl său.

„Ne mai punea să luăm scama de jos cu degetul și să o mâncăm… Chestiile astea au rămas o traumă pentru mine”, a declarat Bia la PRO-TV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Canicula in Grecia FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
cub David fiu adrian enache png
banner Cosmin Cernat
Ce face însă artista cu băiețelul ei, Sasha, de aproape un an, atunci când pleacă la evenimentele la care este solicitată?
Banner Andreea Bănică Toni Cottura
image
actualitate.net
image
actualitate.net