Bia Khalifa l-a iertat pe Fulgy pentru infidelitate. Vrea să rămână „nora” Vioricăi din Clejani!

#Exclusiv Click!

Bia Khalifa (22 de ani) nu se lasă cu una, cu două când vine vorba de inima lui Fulgy (23 de ani)! Chiar dacă prințișorul familiei de la Clejani s-a filmat, luni seară, în timp ce se săruta cu o altă domniță, vedeta cu un succes răsunător pe OnlyFans (n.r – platformă pentru adulți) l-a iertat într-o secundă pe iubițelul său pentru că călcat strâmb, astfel că...s-au împăcat rapid!

Este o vorbă din popor care spune cam așa: „iubirea este oarbă” și i se potrivește de minune și vedetei OnlyFans, Bia Khalifa, care a trecut rapid peste infidelitatea amorezului său, Fulgy cu care se iubește doar de câteva săptămâni. Contactată de Click!, blondina ne-a dezvăluit că a trecut din prima secundă peste sărutul pe care Fulgy i l-a dat acelei domnițe brunete cu forme apetisante.

„Eu sunt Bia cea blondă și cu bani”

„Nu m-am despărțit de Fulgy nici măcar o clipă, de unde și până unde acest lucru? Eu și acum sunt cu el în mașină! Am văzut ce a postat pe rețelele de socializare iubitul meu, însă vreau să îți zic că eu dorm cu el în pat și stau sub același acoperiș...nu alta. Am văzut filmulețul, asta este, ce vrei să îi fac se mai întâmplă! Fata aia s-a frustrat tare. Ea este o roată de rezervă fără bani. Eu sunt Bia cea blondă și cu bani.

Mi-am dat seama că eu cu Fulgy suntem un cuplu tare invidiat. Ieri (n.r – luni) am fost la „mama soacră” pentru că a fost ziua ei de naștere. Ne înțelegem foarte bine. A fost frumos la aniversarea ei, ne-am distrat, am râs, am glumit. I-am cumpărat un cadou foarte frumos, sper să îi placă. Nu vreau să dezvălui încă ce cadou pentru că aștept o reacție din partea ei, dar pot să zic că este un lucru ce mi l-aș cumpăra și mie, atât”, a declarat Bia Khalifa pentru Click!

Fulgy anunța separarea oficială!

Fiul năzdrăvan al lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani s-a filmat recent în compania unei alte domnișoare, alta decât Bia Khalifa, iubita sa oficială, fapt care a stârnit un val de reacții din partea fanilor.

„Oricum cei care mă cunosc știu că Mr. Moft face ce vrea. Băieți, fete, femei, bărbați, cu voi vorbesc, de n-oi avea gagici cât aveți voi membri, sunteți nebuni la cap?! Dar nu pe bani, pe dulceață. Fata asta pe care am postat-o acum este una de i-am rupt eu gura, ați înțeles? Sunt fanul ei, ea face videochat”, au fost vorbele lui Fulgy, pe live-ul făcut pe contul său de Instagram.

Click! spune

Bia Khalifa este una dintre cele mai controversate vedete de la ora actuală. Tânăra a ajuns în centrul atenției după ce a fost implicată în show-ul concurs „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, din cadrul trustului PRO-TV, după ce s-a certat cu mai mulți concurenți printre care Cornel Palade, Ami sau Anisia Gafton. Ba mai mult, bomba sexy este foarte asumată în ceea ce zice și atunci când are ocazia spune lucrurilor pe nume fără a ezita nici măcar o clipă.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net