Imagine adorabilă cu gemenele lui Cristi Borcea

4 ianuarie 2022 21:49   Vedete românești
Ultima actualizare:

Trecerea dintre ani a fost specială pentru Cristi Borcea și Valentina Pelinel. Cei doi porumbei și familia lor au petrecut sărbatorile într-un cadru idilic, la zăpadă, la 180 de km de București, iar în prima zi a anului 2022, gemenele cuplului l-au sorcovit pe omul de afaceri.

Familia lui Cristi Borcea a petrecut de sărbători la Horoabele, Moroeni, în județul Dâmbovița, în vecinătatea munților Bucegi. Acolo, Cristi și Valentina au ciocnit un pahar de șamapanie, au tăiat porcul, s-au dat cu sania și, cel mai important, au respectat tradițiile.

Una dintre ele a fost sorcovitul, iar imaginile cu Cristi Borcea sorcovit chiar de gemenele lui au făcut furori pe rețele sociale. Micuțele Raisa și Indira l-au colindat pe tatăl lor și au și primit bani și cadouri. Valentina nu s-a putut abține și a împărtășit aceste momente unice cu fanii ei de pe Instagram.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel sunt căsătoriți din 12 septembrie 2018. Cristian Borcea a făcut pasul cel mare pentru a treia oară, iar Valentina s-a căsătorit și ea pentru a doua oară, după divorțul de politicianul Cristian Boureanu. Cei doi au ales să-și unească destinele la Primăria Voluntari. Fiul lor în vârstă de doi ani, Milan Cristian, a fost prezent la marele eveniment.

Cristian Borcea a fost căsătorit cu Mihaela Borcea, cu care are trei copii și de care s-a separat pe cale amiabilă în 2011, și cu Alina Vidican, care i-a dăruit și ea doi copii, dar la care a renunțat pentru Valentina Pelinel și fiul lor Milan.

La 1 martie 2019, au venit pe lume fetele lor, gemenele Indira și Rania. Borcea și Vidican au divorțat la notar, la Constanța, în toamna lui 2016. Alina s-a mutat la Miami cu cei doi copii, pentru a-și reface viața, lăsându-i cale liberă Valentinei la inima lui Borcea. 

Mai multe