Delia, poveste de iubire cu un cunoscut artist român. Și-au spus „adio” după ce el a fost surprins în tandrețuri cu altă femeie: „M-a învățat să fac dragoste”

14 august 2024 8:42   Vedete românești

Delia și Matteo au ținut prima pagină a tabloidelor pe vremea când erau împreună. Cei doi au fost iubiți, dar și colegi și s-au iubit cu patos în fața tuturor. Cu toate acestea, relația lor avea să ajungă la final, însă publicul a rămas cu multe semne de întrebare. 

Cum a început povestea de dragoste dintre Delia și Matteo

Delia și Matteo s-au cunoscut în 2006, în cadrul unui studio de înregistrări. Cel care ar fi făcut primul pas în relație ar fi fost chiar artista.

„Eu trebuia să-i compun o piesă. Terminasem de înregistrat şi nu înţelegeam de ce tot continua să vină la studio să mai schimbăm câte ceva la melodia respectivă. Aproape că mă exasperase. Ulterior, a început să aibă gesturi din ce în ce mai tandre, să mă ia de gât”, a povestit Matteo pentru Eva.ro.

Pe parcursul poveștii lor de iubire, Delia și Matteo au locuit împreună, petrecându-și timpul fie la ea acasă, fie la el. Cei doi erau mai mereu surprinși unul în compania celuilalt, întrucât colaborau și pe plan profesional. Între ei era o diferență de vârstă de 3 ani, el fiind mai mic decât artista. Într-un interviu mai vechi, Matteo recunoștea că Delia „l-a învățat să facă dragoste”.

A înșelat-o cu o blondă care i-a adus mai multe acuzații

În 2009, artiștii au devenit un subiect central în lumea mondenă. Matteo a fost surprins de paparazzi în timp ce se afla în prezența unei blonde, într-un club din Capitală. Simona, căci așa se numea tânăra, a ieșit în spațiul public, făcând mai multe acuzații la adresa cântărețului.

„A încercat să mă pipăie, să mă sărute şi încerca să fie tandru. Ba, chiar mi-a compus şi o poezie. I-am dat de înţeles că între noi nu poate fi nimic şi am vrut să plec. Atunci a venit în parcare după mine şi m-a implorat să rămânem toată noaptea împreună”, a declarat ea

La doar câteva luni distanță, mai exact în octombrie, Delia și Matteo au afirmat că relația lor s-a încheiat. Niciunul nu a specificat, însă, motivele despărțirii, dar s-a speculat că aventura artistului le-ar fi destrămat relația.

„Devenisem mai mult amici decât iubiţi”, spunea Matteo la acea vreme.

Pe de altă parte, Delia a precizat că despărțirea a fost inevitabilă.  

„Am fost puţin mai matură şi am hotărât că e mai bine să ne despărţim decât să ne certăm. Nu s-a întâmplat nimic urât, ba, chiar lucrăm la noul album. Acum nu mai vreau să fim iubiţi sau să fim legaţi sufleteşte”, a spus artista.

Mai multe