Delia a pus pe jar imaginația fanilor. Artista s-a pozat în costum de baie: „Ai dat-o în vulgar și nu-ți stă OK”

Delia Matache a demonstrat că vârsta este, într-adevăr, doar un număr. La cei 42 de ani pe care îi are, artista are un corp de invidiat, dovada fiind chiar ultimele fotografii publicate de aceasta într-un costum de baie extrem de decupat. Deși, se pare că imaginile au stârnit și controverse, mulți internauți fiind de părere că este cam vulgară și că s-a dezbrăcat prea mult pentru niște fotografii.

Delia a pus pe jar imaginația fanilor cu ultimele fotografii publicate / foto: arhiva Click!
Delia a pus pe jar imaginația fanilor cu ultimele fotografii publicate / foto: arhiva Click!

Delia, în vârstă de 42 de ani, cunoscută pentru stilul ei vestimentar îndrăzneț și nonconformist, și-a surprins fanii din mediul online cu o serie de fotografii provocatoare în care apare într-un costum de baie foarte decupat în zona bustului și a abdomenului, cu mai multe șnururi în zona feselor, care i-au evidențiat perfect posteriorul. Deși unii fani au avut doar cuvinte de laudă pentru artistă, au existat și guri care au criticat-o pentru faptul că s-a dezbrăcat prea mult pentru niște fotografii pe Instagram și că este cam vulgară.

„Între vulgaritate și sexy este o linie fină...”

„Delia nu este vreo maică sau vreo preoteasă ca să poarte haine care să-i acopere toată pielea. Delia este o artistă și de aceea se comportă ca o artistă”, „Frumoasă, nimic de zis, dar ai dat-o în vulgar și nu-ți stă OK. Oricum fiecare face cum consideră și asta-i doar părerea mea personală! O zi cu soare, Delia!”, „La cât de superb și natural arată Delia la corp… își acoperă prea des corpul cu haide largi. Îi stă bine oricum”,

„Bine face că se dezbracă, dar ce vreți să stea femeia la 40 grade în hanorac, e vară toată lumea ar trebui să fie lejeră și să își vadă de viața lor. Lăsați femeile să fie libere!”, „Între vulgaritate și sexy este o linie fină...”, „De ce? Pentru ce? Sau, pentru cine?”, sunt doar câteva dintre comentariile înternauților apărute la fotografiile publicate de Delia, pe pagina sa personală de Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
familie  foto   Shutterstock jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net