Cine a fost bărbatul care i-a furat inima Mirabelei Dauer. Motivul pentru care artista regretă că nu s-a căsătorit cu el

Mirabela Dauer este cunoscută de o țară întreagă, datorită carierei sale în muzică. Deși a avut mereu succes pe plan profesional, atunci când a venit vorba despre viața personală, artista a fost greu încercată. A trecut prin două divorțuri și a suferit din cauza unei mari iubiri pe care a pierdut-o.

Mirabela Dauer, despre marea ei dragoste
Mirabela Dauer, despre marea ei dragoste

Mirabela Dauer: „Cel mai bun bărbat din viața mea”

Ajunsă la 77 de ani, Mirabela Dauer a avut o viață plină de urcușuri și coborâșuri. Artista a trecut prin mai multe relații eșuate, dar a ratat o mare iubire cu care avea șansa să se căsătorească. În urmă cu ceva timp, aceasta a vorbit despre bărbatul pe care l-a cunoscut în anii 90 și a mărturisit că ar fi fost cea mai fericită femeie din lume, dacă ar fi acceptat să se mărite cu el.

„Cel mai bun bărbat din viața mea a fost iubitul meu. Atunci a fost singura greșeală a vieții mele. Era în America și eu nu am vrut să rămân acolo și s-a spart toată povestea. Care a durat niște ani. A fost cel mai minunat om pe care l-am cunoscut în viața mea. Dacă eram hotărâtă, eram cea mai fericită femeie de pe planetă.

L-am cunoscut în 1996, ne-am despărțit în 2000. Am plecat din America să fac un album, n-am vrut să mai rămân acolo, iar el nu a dorit să vină în România. S-a spart tot. Eu am făcut-o… Mă diviniza”, a povestit Mirabela Dauer în podcastul lui Mihai Morar, în urmă cu ceva timp.

Din păcate, bărbatul pe care îl regretă Mirabela Dauer s-a stins din viață. Cântăreața susține că dragostea pentru țara natală a cântărit mai mult decât sentimentele pe care le avea față de cel care voia să se căsătorească cu ea.

„Și, din păcate, a murit, dar ne vom revedea undeva, cândva. E prima și ultima dată când vorbesc despre el. Cu el aș fi vrut să mă căsătoresc, a treia oară. Când am aflat că a murit, nu la mulți ani după, m-a amărât enorm. Nu știu ce mă ține în țara asta, dar dragostea de România a fost mai puternică decât marea mea dragoste”, a mai adăugat ea.

Mirabela Dauer a trecut prin două divorțuri

Mirabela Dauer avea să se căsătorească pentru prima dată la vârsta de 18 ani. Din nefericire, mariajul ei nu a durat mult timp, motiv pentru care s-a căsătorit a doua oară cu Dan Traian Popovici. Cei doi au împreună un fiu, pe Dan Alexandru Popovici, care a rămas la tatăl lui după divorțul acestora. Artista a dezvăluit că a suferit abuzuri îngrozitoare din partea fostului soț, chiar și după ce a dat naștere fiului ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lia și anghel PNG
MV5BNDI4YmE1YmQtZWRkMi00YzNlLThmNGItNmVmODJiYzJkNzliXkEyXkFqcGdeQXVyMTU2MzE5OTg5  V1  logo logo jpg
netflix pixabay jpg
2 neatza cu razvan si dani 1 jpg jpeg
insula iubirii 1 1200x800 jpg
survivor romania all stars 2024 1 jpg
Gabriela Cristea a declarat că Marcel Toader îi datorează o sumă mare de bani  jpeg
banner asia express png
image
actualitate.net
image
actualitate.net