Singurul lucru pe care Mirabela Dauer nu-l acceptă din partea unui bărbat: „Nu pot!”

Mirabela Dauer, una dintre cele mai apreciate artiste românești, a mărturisit în fața publicului diverse detalii personale. Unul dintre ele face referire la evoluția sa profesională, dar și personală. Ce nu a putut accepta niciodată din partea unui bărbat, a mărturisit chiar ea. 

image

Nu a avut o viață bogată și luxoasă, dar și-a dorit să devină independentă și să își realizeze toate visurile sale. Are propria casă și se bucură extrem de mult pentru faptul că niciodată nu a cerut vreunui bărbat suport financiar. 

Mirabela Dauer, despre independența financiară

Invitată recent într-o emisiune televizată, Mirabela Dauer a acceptat să vorbească despre provocările apărute de-a lungul vieții sale, mai ales pe plan profesional și financiar. Întrebată cum cum a reușit să țină piept tuturor, artista nu s-a sfiit să ofere un răspuns sincer, tranșant, așa cum deja ne-a obișnuit: 

„Bine (n.r. cum este să se lupte singură cu toate, să le țină pe toate în frâu). (…) Ce? Să stau cu mâna întinsă? Nu pot! Să aștept să îmi dea bărbatul? Nu! Niciodată nu mi-a dat, niciodată! Nu știu dacă am fost educată, m-am autoeducat. Fiecare cu treaba lui! Nu pot să fiu dependentă de nimeni în sensul ăsta. E mult mai bine. Eu mă simt foarte bine așa”, a mărturisit Mirabela Dauer, pentru Antena Stars.

„Asta a fost marea mea dezamăgire”

Cu toate că în prezent se bucură de o situație financiară înfloritoare și locuiește într-o vilă extravagantă, Mirabela Dauer recunoaște faptul că încă se mai gândește cu nostalgie la trecut, la „casa sufletului” ei, de pe strada Toamnei. 

„Am avut o singură casă, aia a fost casa sufletului meu, în strada Toamnei. Eu nu am vrut neapărat această casă. Pe mine nu ma reprezintă. Aia a fost casa mea, o căsuță mică. La mine sufletul primează. Casa a fost greșeala vieții mele. Asta a fost marea mea dezamăgire și să știi că m-am gândit că probabil de asta m-am și îmbolnăvit. Asta a fost cea mai mare durere a mea”, a mai mărturisit Mirabela Dauer.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
banner andreea raicu png
netflix 3733812 1280 jpg
Juriul Românii au talent foto Pro Tv
maria carneci jpg
image png
În ce filme au mai jucat actorii din Las Fierbinți  Constantin Diță este Giani jpeg
cub carmen tănase png
Chefi la cutite sezonul 12 4 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net