Care este, de fapt, legătura dintre Mirabela Dauer și Raoul. De ce nu și-au vorbit timp de 8 ani: „E o compatibilitate extraordinară”

Mirabela Dauer (76 de ani) și Raoul (45 de ani), două dintre cele mai răsunătoare voci ale industriei muzicale românești, au traversat un moment al vieții lor în care nu și-au mai vorbit deloc, vreme de 8 ani de zile. Ruptura dintre ei a fost atât de puternică, încât nu au mai colaborat nici pe plan profesional. Care a fost mărul discordiei care a produs distrugerea prieteniei care i-a unit o viață. 

Mirabela Dauer și Raoul / foto: captură YouTube
Mirabela Dauer și Raoul / foto: captură YouTube

Românii au rămas șocați să afle că Mirabela Dauer și Raoul nu mai formează o echipă, așa cum o făcuseră vreme de 10 ani, artistul scriindu-i colegei sale de breaslă câteva melodii de mare succes, care au ajuns la inimile oamenilor. Cei doi s-au certat în anul 2014, în timpul unui concert în Israel, iar motivul ar fi fost colaborarea lui Raoul cu o altă artistă, Viorica Macovei, și Mirabela s-ar fi simțit trădată de gestul colegului ei, așa cum relata presa la acea vreme. 

Mirabela Dauer, trădată de Raoul?

Vreme de ani de zile Raoul i-a compus piese Mirabelei, iar în fața celor de acasă erau de nedespărțit, asta până când inevitabilul s-a produs. Episodul neplăcut din timpul concertului din Israel a condus la ruptura relației lor, astfel că vreme de 8 ani de zile au decis să nu-și mai vorbească. 

Cu toate acestea, artiștii au decis să îngroape securea războiului în primăvara anului 2022, atunci când Raoul anunța o nouă colaborare profesională cu Mirabela: 

„Am o veste bună! Am reluat colaborarea cu Mirabela Dauer. Îi compun Mirabelei un nou album. Suntem într-un studio de înregistrări din Cluj.

De la ultima noastră colaborare și până acum, fiecare dintre noi a mai avut și alte proiecte. Abia aștept să vin cu prima surpriză muzicală, alături de Mirabela”, a declarat pentru FANATIK Rareș Borlea, alias Raoul, acum ani în urmă.

Ulterior, într-un reportaj difuzat de Prima TV, cântăreața a fost întrebată despre relația cu Raoul, iar răspunsul a lăsat de înțeles că ciorba reîncălzită nu mai are același gust: 

„Nu prea ne mai corelăm așa”, spunea artista. „A fost o obișnuință, ca într-o familie. Când te obișnuiești, asta e, bun, rău, e al tău. Dar, na… fiecare are proiectele lui. Când putem ne vedem, când nu putem, nu ne vedem”, a completat Mirabela Dauer.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net