Kylie Jenner, mândră de formele ei! Ce bine arată în costum de baie, după două nașteri

Kylie Jenner (26 de ani) a fost protagonista unei ședințe foto extrem de sexy! Îmbrăcată într-un costum de baie portocaliu, focoasa brunetă a fost pozată la plajă, în timp ce își etala abdomenul intens lucrat la sală și bustul generos.

Kylie Jenner, într-un costum de baie portocaliu
Kylie Jenner s-a pozat în costum de baie (Foto: Instagram)

Kylie Jenner este foarte mândră de silueta ei, mai ales că a născut până acum de două ori. Ea se duce la sală de cei puțin trei ori pe săptămână și are grijă la ceea ce mănâncă, pentru a se menține în formă.

Vedeta, care se laudă cu o avere de 700 de milioane de dolari, mănâncă de cele mai multe ori acasă, așa că poate să aleagă să-și gătească ceva sănătos precum supe, salate și carne la grătar. Atunci când iese cu prietenele în oraș, Jenner a mărturisit că nu se restricționează și își dă voie să mănânce orice are poftă.

Kylie Jenner se bucură din plin de vremea caldă (Foto: Instagram)
Kylie Jenner se bucură din plin de vremea caldă (Foto: Instagram)

Kylie Jenner a rămas prietenă cu tatăl copiilor ei

Kylie și fostul ei partener, Travis Scott, au împreună o fiică pe nume Stormi (6 ani) și un băiat, Aire (2 ani). Cei doi s-au despărțit în 2022, dar au rămas prieteni de dragul celor doi copii. De multe ori, Travis îi lasă mesaje publice pe Instagram și o susține în noile ei proiecte.

 „Kylie crede că e foarte drăguț din partea lui Travis să-și arate sprijinul pentru ea într-un mod atât de public. Totuși, ăsta este Travis. Chiar și atunci când erau un cuplu, nu s-a sfiit niciodată să-și arate dragostea.

 Chiar dacă nu mai sunt împreună, au o legătură uimitoare și sunt încă cei mai buni prieteni. Au o relație remarcabilă și au în continuare grijă împreună de cei doi copii ai lor. S-au asigurat întotdeauna că micuții știu că sunt amândoi acolo pentru ei în orice moment și asta nu se va schimba niciodată.

Chiar dacă au avut suișuri și coborâșuri de-a lungul anilor, au un respect și o admirație profundă unul pentru celălalt, indiferent ce s-ar întâmpla”, au afirmat apropiații vedetei.  

Kylie Jenner se iubește  în prezent cu actorul Timothée Chalamet (28 de ani).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net