Kylie Jenner, super sexy la plajă în Caraibe! N-ai zice că are doi copii

Nici nu ai spune că este mama a doi copii! După Sâptămâna Modei la Paris, Kylie Jenner (25 de ani) s-a bucurat de o escapadă în Caraibe. Ea a fost surprinsă, duminică, plimbându-se singură pe plajă, în insulele Turks și Caicos, arătând senzațional într-un bikini minuscul, de culoare neagră.

Kylie Jenner se bucură de o vacanță singură (foto: Instagram)
Kylie Jenner se bucură de o vacanță singură (foto: Instagram)

Citește și: N-ai zice că are doi copii! Kylie Jenner, răvășitoare în costum de baie 

Deși cu aproape un an în urmă a devenit mămica lui Airi, și o are și pe fiica Stormi, care a împlinit miercuri 5 ani, vedeta are o siluetă perfectă. Ce-i drept, Kylie, care are o avere de 700 milioane de dolari, face sport în mod regulat și are grijă ce mănâncă. Nu se atinge de dulciuri sau de fast-food și se duce la sală de 4-5 ori pe săptămână, iar rezultatele se pot vedea cu ochiul liber.

Kylie arată uimitor pe plaja din insulele Turks și Caicos (foto: Profimedia)
Kylie arată uimitor pe plaja din insulele Turks și Caicos (foto: Profimedia)

Kylie a fost fotografiată fără ochelarii de soare în timp ce făcea o baie în apele calde ale oceanului Atlantic. A ajuns pe plajă într-o fustă verde minusculă. Vedeta și-a accesorizat ținuta cu o geantă JW Anderson în nuanțe de var, în valoare de 480 de dolari și papuci din pene Coperni, inspirați din anii '90, în valoare de – între 212 dolari și 360 de dolari.

Este atentă la ce are în bucătărie datorită fiicei sale

Vorbind în videoclipul de pe YouTube al lui Harper's Bazaar, „Everything Kylie Jenner Eats in a Day”, în februarie 2020, mama celor doi a dezvăluit ce mănâncă în general, dar și faptul că trebuie să fie foarte atentă în bucătărie acasă, din cauza alergiei la nuci a fiicei Stormi: „Stormi și cu mine mâncăm de obicei micul dejun împreună. Îi plac fructele, afinele, iubește curcanul, iubește covrigii”. Ea a mai adăugat: „Atunci când fetița asta e puțin flămândă, se transformă într-un alt copil. Deci, dacă vă întrebați cu cine seamănă...cu mine, sigur!”.

Iată și: Kylie Jenner are pantofi de 1.000.000 de dolari. Cum arată colecția roz bombon 

Călătoria ei are loc la o lună de la despărțirea de Travis Scott

Vezi și: Kylie Jenner are 15 mașini, de 6 milioane $. Cum arată colecția de lux 

Kylie a revenit la formele voluptoase și arată mai bine ca niciodată. Ce-i drept, diva este cunoscută pentru corpul pe care îl are și nu este de mirare că, în așa scurt timp, ea și-a recăpătat silueta de invidiat. Arată atât de bine, încât fotografiile au stârnit o dezbatere în rândul utilizatorilor TikTok. Fanii ei se întreabă dacă vedeta și-a făcut cumva operații estetice în zona posteriorului. 

Buna ei prietenă, cunoscută online sub numele de Stassie Baby - pe numele real Anastasia Karanikolaou (25) - a fost văzută și ea cu o zi înainte pe plaja insulelor Turks și Caicos.

Călătoria lui Kylie vine după ce luna trecută s-a despărțit de Travis Scott (31 de ani), pentru a doua oară după ce cele două vedete și-au reaprins povestea de dragoste în 2020. Surse apropiate spun că cei doi au petrecut Crăciunul și Anul Nou separat, dar „rămân prieteni” și vor continua să îi crească pe copii împreună.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net